Game of Thrones'un merakla beklenen spin-off projesinde yeni gelişme

Dünya çapında milyonlarce izleycisi olan ve 7. sezon için geri sayıma başlayan Game Of Thrones'un (Taht Oyunları) spin-off projesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 4 farklı spin-off bekleyen dizinin hayranları sadece 1 tane ile yetinmek zorunda kalabilir.

Haberler 09.06.2017 - 16:24

  • 1
    Game of Thrones'un merakla beklenen spin-off projesinde fikir üretimi için Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island), Jane Goldman (Kick-AssKingsman: The Secret Service), Brian Helgeland, (L.A. Confidential) Carly Wray (The Leftovers, Westworld) ve adı verilmemiş beşinci bir yazar, George R. R. Martin ile iş birliği içerisinde olmak üzere, çalışmaya başladılar.
  • 2
    Ancak görünen o ki, birden fazla seri olmayacak. Programlama Müdürü Casey Bloys, kanalın en iyi fikri seçip yola sadece onunla devam edeceğini netleştirdi.
  • 3

    Bloys açıklamasında, “Prequeli bağlamında tutmak istiyorum. Dizinin bu kadar yoğun ilgi görüyor olması çok hoşuma gidiyor. En küçük bilgi bile büyük bir olay haline geliyor. Fakat daha çok başlardayız. Haberlerde dört farklı seri olacağına dair bilgiler gördüm fakat durum bu değil" dedi.
  • 4
    Bloys sözlerine şöyle devam etti: Hedef, zaten çok yüksek olan beklentileri karşılayacak bir seri yapmak. Birincil hedefimiz bu yaz için yedinci sezon ve sekizinci sezonu tamamlamak.
  • 5
    Bloys’un açıklamasına göre, hem Game Of Thrones ismini eskitmemek için, hem de dizinin maliyetini ele alınca kanalı çok ciddi bir harcamaya sokmamak için sadece bir seri doğru bir karar.
  • 6
    Game Of Thrones yedinci sezonuyla 16 Temmuz’da geri dönüyor.

    GAME OF THRONS'UN REKOR KIRAN 7. SEZON FRAGMANI
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız