Haftanın Filmleri (9 Şubat 2018)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girdi. Ceren Ala filmleri değerlendirdi. (Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 11.02.2018 - 10:19

  • 1

    "KAYHAN"

    "Kayhan, Recep İvedik 5 kadar gişe yapmaz." Bu cümle Şahan Gökbakar'ın ağzından çıktı. Abi kardeş çıktıkları diğer yollar İvedik serisi kadar çiçekli olmuyor. Bence "Osman Pazarlama" kadar geride kalmayacak bu film. Fragmanı izleyip eleştirenler İvedik'in ikizi gibi gördüler Kayhan'ı. O zaman gişesi de ikizi kadar benzeyecek demektir. Onur Ünlü'nün saptamasını bilen bilir. "İvedik yalnızdır !" der. Kayhan da yalnız. Lise arkadaşları tarafından sevilmediğini tam 20 yıl sonra öğrenen duygusal bir deli Kayhan. Şahan Gökbakar'a güldüğünü utanmadan söyleyen biri olarak, benim gibi düşünenlerin eğleneceğini umuyorum.

    "Kayhan" fragmanı

  • 2

    "ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU"

    Erotik bir peri masalı tadında başlayan seri, Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabına dönüştü. Müthiş bir zenginlik ve alabildiğine çılgınlık kokan maceranın 3. filminde Ana ve Christian evleniyor. İkilinin aşkları geçmişleriyle ve ara bozucularla sınanıyor. Allah herkese böyle dert versin diyebileceğiniz, gerçeklikten uzak, erotik mi değil mi belli olmayan garip bir film işte. Öldüren Cazibe, Gecenin Rengi, Vahşi Orkide, 9,5 Hafta gibi filmlerle büyüyen biri olarak dişimin kovuğunu doldurmayan yapımda Jamie Dornan ve Dakota Johnson'un yanı sıra neyse ki Kim Basinger de var.

    "Özgürlüğün Elli Tonu" fragmanı

  • 3

    "GÜZEL ADAM SÜREYYA"

    Bir futbol takımını güzel yapan, o takımın taraftarın yanı sıra emektarlarıdır. Süreyya Soner de Beşiktaş'ın emektar malzemecisi. O güzel adamın hikayesi Fikret Orman, Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Ricardo Querasma gibi birçok ismin tanıklığıyla anlatılıyor. Gökçe Kaan Demirkıran imzalı belgeseli Yılmaz Erdoğan seslendiriyor.

    "Güzel Adam Süreyya" fragmanı

  • 4

    "İYİ GÜNLER"

    "İyi Günler"

    Haftanın en izlenesi işlerinden biri "İyi Günler". Berlin'in yarışma filmleri arasında yer alan yapım Başka Sinema kapsamında vizyonda. Ressam - yönetmenin ilk filmi "Piercing I" gibi bu macerada da kirli para hikayesi üzerinden Çin'in suç dünyasına kara mizah penceresinin ılık havasından yararlanarak bakıyor. Jian Liu'nun aynı zamanda senaryosuna imza attığı animasyonda nişanlısı için gereken estetik ameliyat parasını mafya babası patronundan çalan Zhang'ın macerasını anlatıyor.

    "İyi Günler" fragmanı

  • 5

    "LEO DA VINCI: MONA LISA MACERASI"

    Leonardo Di Caprio'nun başrolünde yer alacağı ressamın hayatını anlatan bir film üzerinde çalışıladursun, İtalyan yönetmen Sergio Manfio, Da Vinci'nin hayatına masalsı bir çerçeveden bakan animasyonuyla vizyondaki yerini aldı. Sanatçının hayatının köşe taşları Lorenzo ve Lisa'nın da en yakın arkadaşları olarak yer aldığı animasyon maalesef ağzınızı açık bırakmayacak.

    "Leo Da Vinci: Mona Lisa Macerası" fragmanı 

  • 6

    "PULOI: ASLA YALNIZ UÇMAYACAKSIN"

    Küçük bir yağmur kuşunun göç etmek için yeterince cesur olmadığı gerekçesiyle ailesi tarafından yalnız bırakılması ne kadar doğru, sorarım size? İzlanda yapımı Árni Ásgeirsson imzalı animasyon küçük bir kuşun ne kadar tatlı olabileceğine dair ispat niteliğinde. Kaliforniyalı animasyon şirketleriyle yarışamayacağını düşünebileceğiniz bir animasyon gibi gelebilir. Öyle değil, gerçekten! 5 yaşın üzerindeki çocuklarınızla güle oynaya izlersiniz!

    "Puloi: Asla Yalnız Uçmayacaksın" fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız