Hangi Avengers karakteri Thanos’u öldürebilir? (Marvel Başkanı Kevin Feige açıkladı)

Marvel Başkanı Kevin Feige, hangi Avengers: Endgame karakterinin tek başına Thanos’u alt edebileceğini açıkladı.

Haberler 06.08.2019 - 11:40

  • 1
    Marvel patronu hangi Avengers: Endgame karakterinin tek başına Thanos’u alt edebileceği hakkında açıklamalarda bulundu.


  • 2
    Feige, Avengers: Endgame’de bir karakter Thanos’la karşı karşıya gelseydi filmin çok daha basit bir şekilde sona erebileceğini söyledi.


  • 3
    Scarlett Witch, Endgame’de yeniden ortaya çıkmasının ardından ordusunun desteğini alan Thanos’u alt etmek için tüm gücünü kullandı.

    ComicBook.com’da yer alan habere göre Feige, "Eğer Thanos ordusunu çağırmasıydı Scarlet Witch’in onu alt edeceğini iddia ediyorum. Olay bitmişti" diye konuştu.


  • 4
    Feige ayrıca süper kahraman dostlarıyla karşılaştırıldığında Scarlet Witch’in "Muhtemelen gücünün üst seviyelerine yakın" olduğunu söyledi.


  • 5
    Scarlet Witch online yayın platformu Disney+’ta yayımlanacak Marvel dizilerinden WandaVision’ın odağında yer alacak. Dizide Captain Marvel karakteri Monica Dambeau’nun yetişkin halinin yer alacağı da Comic Con'da duyurulmuştu.

  • 6
    Olsen ayrıca devam filmi Doctor Strange and the Multiverse of Madness’ta, Benedict Cumberbatch’la birlikte başrolde yer alacak.

    Sonsuzluk Savaşı’nda Thanos’un (Josh Brolin) Mind Stone’u elde etmek için Vision’ı (Paul Bettany) öldürmesinin ardından, asıl adı Wanda Maximoff olan Scarlet Witch, Thanos’un peşinden gitmiş ancak Mad Titan’ın yıkıcı parmak şıklatmasıyla yok olmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız