İlk siyah Batwoman'dan ilk resmi kostümlü görseller

Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Javicia Leslie’den ilk resmi kostümlü fotoğraf geldi. Yeni Batwoman görünümünde Leslie'nin Afro saçlarına dikkat çekilerek siyah oluşu vurgulanıyor.  

Haberler ntv.com.tr 27.10.2020 - 09:51

  • 1

    Batwoman karakterini canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Javicia Leslie’den ilk resmi kostümlü fotoğraf geldi.

    33 yaşındaki Amerikalı oyuncu, daha önce Ruby Rose’un canlandırdığı Batwoman rolünü birkaç ay önce devralmıştı.

  • 2

    Batwoman kostümlü fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşan Leslie, “İzleyicilerin siluetinden Batwoman'ın siyah bir kız olduğunu anlamasının önemli olduğunu hissettim. Uygun şekilli kostüm ve güzel Afro saçlarla kesinlikle başardık” yorumunda bulundu.

    Kostümde göze çarpan değişiklikler arasında kırmızı gölgeli, doğal kıvırcık saçlar, kırmızı eldivenler ve daha kısa botlar ile yeni bir başlık, daha fazla görsel derinlik ve daha güçlü bir silüet oluşturmak için yeni malzemelerle yeni tasarım yer alıyor.

  • 3

    Batwoman dizisinin Kanada’nın Vancouver şehrinde yapılan çekimlerinden ilk fotoğraflar geçen ay objektiflere yansımış, rolü canlandıran ilk siyah kadın olarak tarihe geçen Leslie, ilk kez Batwoman kostümüyle görülmüştü.

  • 4

    Dizinin The CW kanalındaki ikinci sezonu için pelerini giyen Leslie, rolü hakkında daha önce verdiği bir röportajda, “İkonik Batwoman rolünü televizyonda canlandıracak ilk siyahi oyuncu olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Biseksüel bir kadın olarak, LGBTİ+ topluluğu için öncü olan bu çığır açıcı diziye katılmaktan onur duyuyorum” demişti.

  • 5

    Leslie, dizide Batwoman'a dönüşen Ryan Wilder adında yeni bir karaktere hayat veriyor. Karakter, sevimli, dağınık, biraz aptal ve evcilleşmemiş biri olarak tanımlanıyor. Daha önce yarasa kıyafetini giyen Kate Kane (Ruby Rose canlandırdı) karakterine benzemiyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız