Kanbolat Görkem Arslan: 'Bir düşüncenin parçası olmak mutluluk veriyor'

Hayat Bazen Tatlıdır'ın Cerrah'ı Kanbolat Görkem Arslan “Tiyatro yaparken kendimi mutlu hissediyorum. Anlatılmak istenen bir derdin ya da düşüncenin parçası olmak, kendini o cümleyle var etmek mutluluk veriyor” dedi.

Haberler 17.12.2016 - 16:13 Son Güncelleme : 17.12.2016 - 16:15

  • 1
    OYUNDA SEYİRCİYİ NE BEKLİYOR?

    Köpeklerin İsyan Günü isimli tiyatro oyununda da Zuhal Gencer Erkaya, Elif Ürse ve Sercan Gülbahar’la birlikte rol alan Kanbolat Görkem Arslan, Milliyet'ten Özge Tabak'a konuştu:
    Mark Levitas ve Ceren Ercan’ın kurmuş olduğu Platform isimli topluluğun ilk oyunu. Nişantaşı’nda yaşayan, kendi güvenli alanını korumaya çalışan orta sınıf bir aile, bir bakıcı kız ve köpeklerini gezdiren çocuk üzerinden biraz sınıfsal meseleleri sorguluyor. Bunlar üzerinden dünün kazananları, bugünün kaybedenleri resmedilmeye çalışılıyor.
  • 2
    YENİ OYUN

    Çalışmaya çalıştığımız bir oyunumuz var, ismi “Öküz”. Set programlarından sebep henüz çok sağlıklı bir prova sürecine giremedik. Ocak ortası gibi çıkarmak istiyoruz.
  • 3
    TİYATRO

    90’ların sonunda taşradan çıkıp lise sonda okumaya Antalya’ya gitmiştim. Tiyatroyla orada tanıştım ve o sahnede olmak istedim. Sahnenin büyüsü çok etkiledi beni. Konservatuvara gitme sebebim olarak da dizide oynamak falan değil, okulu bitirip tekrar tiyatroya devam etmek gibi bir düşünce vardı ama süreç içinde iş buraya evrildi. Biraz koptuk tiyatrodan. Tiyatro yaparken kendimi mutlu hissediyorum. Anlatılmak istenen bir derdin ya da düşüncenin parçası olmak, kendini o cümleyle var etmek mutluluk veriyor.
  • 4
    KÖPEKLERİN İSYAN GÜNÜ BAŞKA ŞEHİRLERDE SAHNELENECEK Mİ?


    Prömiyeri Lizbon’da yaptık, Koç Üniversitesi’ne davet üzerine geldik. Mayıs, haziran gibi yurt dışı festivaller düşünülüyor, davetler aldık. Türkiye’de başka şehirlerde de oynamak istiyoruz.
  • 5

    DİZİ VE TİYATRO

    Hareket halinde olmak, çalışmak bana iyi geliyor açıkçası. İkinci oyunu aslında biraz tereddüt ederek kabul ettim. Ama hiç denememiştim, denemek istedim.
  • 6
    HAYAT BAZEN TATLIDIR

    Ortaya samimi bir iş çıktığını düşünüyorum. Haliyle seyirci de beğeniyor. İyi gidiyor şimdilik, umarım böyle gider. Gidişata bakınca umudumuz bu sezon böyle devam edeceği yönünde.
  • 7
    MÜZİK

    Eskiden beri severim, müzik yapmak ilgimi çeker. Bir enstrümanda profesyonel değilim ama perküsyonda takılıyorum öyle. Etnik altyapısı olan müzikleri daha çok seviyorum. Söylerken de doğaçlama yapıyoruz.
  • 8
    İZLEDİĞİ DİZİLER

    Kız arkadaşımla beraber yaşıyoruz, o da yönetmen. Haliyle evde olup da televizyon açabildiğimiz zamanlarda işlere bakıyoruz ne var ne yok diye. Arkadaşlarımızın işleri oluyor, onları merak ediyoruz ama sürekli takip edemiyoruz. Onun dışında yabancı dizi izliyoruz.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız