Michael B. Jordan: Black Panther'den sonra terapiye gitmek zorunda kaldım (Oscar'da ilk süper kahraman filmi başarısı)

Oscar tarihinde En İyi Film kategorisinde aday gösterilen ilk süper kahraman filmi olan Black Panther'in (Kara Panter) Erik Killmonger'ı Michael B. Jordan'dan itiraf: Filmden sonra terapiye gitmek zorunda kaldım

Haberler 07.02.2019 - 13:16

  • 1

    Geçen yıl 1 milyar 346 milyon gişe başarısı gösteren üstene En İyi Film dalında Oscar'a aday gösterilen ilk süper kahraman filmi olan Black Panther'in (Kara Panter) kötü adamı Michael B. Jordan'dan aylar sonra bir itiraf geldi. Kötü adam Erik Killmonger'ı canlandırmasına rağmen herkes tarafından sevilen 31 yaşındaki oyuncu Oprah Winfrey'e yaptığı açıklamada filmden sonra terapiye gittiğini söyledi.

  • 2
    Babası öldürülen ve tahtta hak iddia eden Killmonger'ı canlandıran oyuncu yaşadığı süreçle ilgili şunları söyledi:
  • 3
    "Terapiye gidip birileriyle konuştum ve bu bir tür iç dökmeydi. O dönemde tek başımaydım ve kendimi dış dünyadan soyutlamıştım. Tek başıma çok fazla zaman geçirdim Erik'i anlamaya çalıştım ve onun da çocukluğunun son derece yalnız geçtiğini anladım. Wakanda'nın var olduğunu bilmediği için kimseyle bu konu hakkında konuşamıyordu."
  • 4

    İşte Michael B. Jordan'ın Winfrey'in sorularına verdiği cevapların satırbaşları: 

    "Tabii ki bu film Afrika diasporasına abartılı bir bakış Afrikalı-Amerikalı bakış açısı sergiliyor. Erik, Amerika'da siyahi olmanın kinini ve öfkesini biriktiriyor. Bu da benim pek hafife aldığım bir şey değil."

  • 5
    "Killmonger olmak için o anda nasıl hissediyorsam ve rolün neye ihtiyacı varsa öyle davrandım. Bunun için bir  planım da yoktu. Her şey bittiğinde Erik rolü beni köşeye sıkıştırmıştı..."
  • 6

    Black Panther'in yakaladığı başarının ardından ikinci filmin çekimleri için hazırlıklara başlandı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız