Netflix, Bright'ın kamera arkası görüntülerini paylaştı

Netflix, başrollerinde Wimm Smith, Joel Edgerton, Lucy Fry'nin bulunduğu Bright'ın kamera arkası görüntülerini paylaştı.

Haberler 19.01.2018 - 16:10

  • 1

    Netflix'ten paylaşılan Bright'ın kamera arkasın görüntülerinde başrol oyuncuları Will Smith, Joel Edgerton, Lucy Fry ve yönetmen David Ayer bir Netflix filmi yaratırken perde arkasında neler yaşadıklarından bahsediyor.

    BRIGHT KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ - İZLE

  • 2

    Filmin prodüksiyon tasarımcıları, set ekibi, makyaj artistleri ve kostüm tasarımcıları ise nasıl bir fantezi dünyasını gerçeğe dönüştürdüklerini anlatıyor.

    BRIGHT KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ - İZLE

  • 3

    Bright Hakkında:
    Suicide Squad ve End of Watch filmlerinin yönetmeni ve Training Day filminin yazarı David Ayer’ın yönetmenliğini üstlendiği aksiyon-gerilim filminde, farklı geçmişlere sahip iki polisin hikayesi anlatılıyor.

    BRIGHT KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ - İZLE

  • 4
    Bir insan olan Ward (Will Smith) ve bir ork olan Jakoby (Joel Edgerton) rutin bir gece devriyesine çıktıklarında bildikleri dünyanın geleceği, bir günde tamamen değişiyor.
  • 5
    Hem kendi kişisel farklılıklarıyla hem de düşmanlarıyla savaşan ikili, genç bir elf kadını ve yanlış ellere düşerse her şeyi yok edebilecek ve unutulduğu düşünülen kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmak zorunda.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız