Şahan Gökbakar: O sahne manipüle edilmek istendi

‘Recep İvedik 5’te Azerbaycanlı boksörle yaptığı maç sahnesinin kötü niyetli kişiler tarafından filmin üzerine oynanan bir oyun haline getirildiğini savunan komedyen Şahan Gökbakar, "O pis oyunu oynamak isteyenlerin alacakları keyfi onlara yaşatmak istemedim" dedi.

Haberler 11.02.2017 - 12:17 Son Güncelleme : 11.02.2017 - 13:01

  • 1
    Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 5 filminin fragmanı 28 milyon izlenmeyle, 17 bin TL kazandırdı. Şahan Gökbakar, 16 Şubat'ta gösterime girecek film öncesi HT Magazin'e konuştu. İzleyicinin gösterdiği ilgiye layık olup öncekinden daha iyisini sunmanın asıl görevi olduğunu belirten Gökbakar, bunun için Recep İvedik 5 'in daha zengin içerikli, daha ritimli ve daha yüksek bütçeli olduğunu söyledi. İşte Gökbakar'ın açıklamalarından satırbaşları:
  • 2
    - Azerbaycanlı boksör sahnesini neden filmden çıkardınız?

    O sahneye tamamen Azerbaycan Türklerine selam yollamak amacıyla yer vermiştik. Fragman yayınlanınca o sahne manipüle edilmek istendi. Oluşturulmaya çalışılan negatif havayı fark edince üzerimize büyük bir oyun oynanmaya çalışıldığını gördüm.
  • 3
    "Oyunu bozma adına o sahneyi filmden çıkardım. Çünkü o pis oyunu oynamak isteyen kötü niyetlilerin aldıkları keyfi onlara yaşatmak istemedim. Gerçekten o sahnelere üzülen varsa da onları kırmamak adına söz konusu sahneyi kestim. Filmin ritminde ve akışında da hiçbir değişiklik olmadı."
  • 4
    "Azerbaycanlı işadamları arayarak ‘Sakın o sahneleri çıkarma. Azerbaycanlıların öyle bir talebi yok’ dedi. Ne var ki kötü niyetlilerin oyunlarını bozmalıydım."
  • 5
    Gökbakar sözlerine şöyle devam etti: Başlarda üzerimize yağdırılan karışıklıktan tabii ki etkileniyordum. Zaman geçtikçe baktım ki yöneltilen eleştirilerin hiçbir toplumsal karşılığı yok. Filmler rekor kırıyor, toplumun her kesiminden kişi bize sevgi besliyor.
  • 6
    "Bir şirketin CEO’su da çok gülüyor, bir esnaf da. Bir futbol yıldızı da kahkahalar atıyor bir ev hanımı da. Farklı kültüre, gelire, dünya görüşüne ve yaşam tarzına sahip insanlar ‘Recep İvedik’ ile aynı paydada buluşmaya devam edince kendime ‘Eleştirilere kulağını kapa, aşılanmaya çalışılan negatifliğin girdabına kapılma’ dedim. Özellikle dördüncü filmle birlikte eleştiriler beni hiç etkilememeye başladı."
  • 7
    "Kimseden düşüncelerine gem vurmasını, düşüncelerini açıklamamasını isteyemeyiz. Herkes istediğini düşünür, açıklayacağını açıklar. Biz iyi niyetli kişilerin her eleştirisini dikkate alırız. Kötü niyetli olanlarınınkini ise duymayız. Kimlerin iyi, kimlerin kötü niyetli olduğunu da biliriz. Biz sadece işimizi en iyi şekilde yapmanın peşinde koşarız, ne yapmamız gerektiğini de en iyi izleyicimiz söyler."
  • 8
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız