Scarlett Johansson: Seyirci kadın süper kahramanlar görmek istedi

‘Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ filminde Natasha karakterine hayat veren Scarlett Johansson, “Seyircilerin güçlü kadın süper kahraman karakterleri görmek istemesi ve onlara kucak açması gerçekten harika” dedi.

Haberler 29.04.2018 - 16:04

  • 1

    Marvel’ın evreninin yeni filmi, ‘Avengers: Sonsuzluk Savaşı’ vizyona girdi. Her filmle birlikte büyük maceraya çıkan karakterler, bu defa en büyük mücadeleye, sonsuzluk savaşına hazırlanıyor. Filmin başrol oyuncularından Scarlett Johansson Habertürk’e verdiği röportajda, filmin perde arkasını anlattı.

  • 2

    “Farklı serilerden hayran olduğum bazı oyuncularla beraber çalışmak çok heyecan verici oldu” diyen Johansson, “Geniş bir aile gibi olduğumuzu söyleyebiliriz. Ve tabii ki aileye yeni katılan karakterler var. Marvel, kendini işine adamış, yeni oyuncuları destekliyor. Etrafıma baktığımda çok yakın arkadaş olduğum ve ailem gibi hissettiğim oyuncuları görüyorum. Biliyorum, bu belki de hepimizin son kez bir arada oluşu. Bu, hem iyi hem kötü bir his ama yaptığımız işle ve inşa ettiğimiz şey ile gurur duyuyorum. Karakteri taşıyabildiğim en iyi yere taşıdığımı hissediyorum” dedi.

  • 3

    “Geçtiğimiz 10 yılın çoğunda hem oyuncular hem de ekip içinde daha fazla kadın enerjisi olması gerektiğini savundum” diyen oyuncu, “Seyircilerin de güçlü kadın süper kahraman karakterleri görmek istemesi ve onlara kucak açması gerçekten harika. O hikâyelere açlar ve daha çeşitli bir grup görmek istiyorlar. Gelişime tanık olmak ve onun bir parçası gibi hissetmek müthiş” ifadesini kullandı.

  • 4

    Filmde Natasha karakterini canlandıran Johansson, “Bence Natasha, çok stratejik bir dövüşçü ve Thanos’a elinden gelen her şeyle saldıracak ve bunun çoğunu da beyin gücüyle yapacak. Mümkün olduğunca fazla insanı kurtarmak için neyi feda etmesi gerekiyorsa feda ediyor” dedi.

  • 5

    Ünlü oyuncu, yapımı 10 yıl süren film için, şunları söyledi:

     

    “Bu kadar çok sevdiğim ve birçok açıdan büyümemi sağlayan ve yaşadığım zorlukları yansıttığını düşündüğüm bir karaktere geri gelebilmek ve karakterin katmanlarını tek tek soyabilmek inanılmaz bir fırsat oldu. Bir oyuncu olarak bu deneyime sahip olabilmenin inanılmaz bir hediye olduğunu düşünüyorum. Olağandışı bir şey. Film sektöründe devamlı Natasha gibi karmaşık bir karaktere geri dönebilmek gibi çok fazla fırsat olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar için çok şey ifade eden bu simgesel karakteri canlandırmanın benim için inanılmaz bir fırsat olduğunu hissediyorum. Başından beri onu canlandırmama kucak açmış, kendimi Natasha’nın yerine koyup herkesin canına okumama izin vermiş seyircilere de gerçekten teşekkür etmem gerekiyor. Her şey harikaydı.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız