Steven Spielberg'den Denzel Washington'a tavsiye: Herkes çalar, ama en iyisinden çaldığına emin ol

İki kez Akademi Ödülü ve üç kez de Altın Küre ödülünü kazanan Denzel Washington, E. T, Jaws gibi sinema tarihinin en önemlileri arasında yer alan filmlerin yönetmeni Steven Spielberg'in yıllar önce kendisine verdiği tavsiyeyi açıkladı: Steven bana, 'Herkes çalar Denzel, ama en iyisinden çaldığına emin ol' demişti.

Haberler 22.02.2021 - 08:11 Son Güncelleme : 22.02.2021 - 08:14

  • 1

    Son dönemde yapım sürecinde ya da kamera önünde yer aldığı Ma Rainey: Blues'un Annesi (Ma Rainey's Black Bottom) ve Küçük İpuçları (The Little Things) filmileriyle isminden söz ettiren ünlü Hollywood yıldızı Denzel Washington, ünlü yönetmen Steven Spielberg'in kendisine verdiği önemli tavsiyeyi açıkladı.

  • 2
    İki kez Oscar ve üç kez de Altın Küre ödülünü kazanan Washington, E. T. (E.T. The Extra-Terrestrial), Jaws gibi sinema tarihinin en önemli filmleri arasında yer alan filmlerin yönetmeni Steven Spielberg'in yıllar önce kendisine verdiği tavsiyeden bahsetti.
  • 3
    Independent Türkçe'nin We Got This Covered'dan aktardığı habere göre 66 yaşındaki oyuncu, kamera arkasına geçmeye ilk karar verdiğinde Spielberg'in kendisine verdiği tavsiyeyi şöyle anlattı:
  • 4

    "SPIELBERG'İN FİLMLERİNDEN DE ÇALDIM"

    "Film yapma konusunda gergin olduğum sırada yıllar önce Steven bana, 'Herkes çalar Denzel, ama en iyisinden çaldığına emin ol' demişti. Coppola'nın Baba (Godfather) filmini yeniden izliyordum ve oradan sahneler çalıyordum. Spielberg'in filmlerinden de çaldım."

  • 5

    Netflix'te yayımlanan Ma Rainey: Blues'un Annesi filminin yapımcılığını üstlenen Washington, Küçük İpuçları filminde de Jared Leto ve Rami Malek'le birlikte kamera karşısına geçmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız