Yeni Thor filminde X-Men karakterleri olacak

Yönetmen Taika Waititi; X-Men'in uzaylı karakterleri Starsharkların, Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü evresinde seyirciyle buluşacak olan Thor: Love and Thunder'da yer alacağını açıkladı.

Haberler 15.04.2020 - 09:45

  • 1
    Başrolünü Natalie Portman ve Tessa Thompson ile birlikte Chris Hemsworth'ün paylaşacağı Thor: Love and Thunder ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Taika Waititi, 18 Şubat 2022'de seyirciyle buluşacak film ile X-Men dünyası arasında bir bağ kurulacağını doğruladı.

  • 2
    Screen Rant’ta yer alan habere göre Christian Bale’in kötü bir karaktere hayat vereceği filmde
    X-Men'in uzaylı karakterleri Starsharklar da yer alacak.
  • 3
    Starsharklar ilk kez 1982 tarihli Uncanny X-Men 162. sayıda çıkan bir uzaylı ırk. 1980’ler boyunca Charles Xavier mutant ekibinin yanında gelişigüzel göründükten sonra Starsharklar Thor: God of Thunder, King Thor ve diğer X-Men dışı yayınlarda da çıktı.
  • 4
    Uzay boşluğunda süzülen devasa, olağanüstü güçlü yabancı varlıklar olan Starsharklar, onları yakalayıp, kontrol altına alan, geliştiren ve kötü emelleri için kullanan X-Men kötüleri Brood ekibinin planlarına alet olmalarıyla biliniyor.

  • 5
    Thor: Love And Thunder’daki Starsharkların yalnızca bir arka plan ilginçliği mi yoksa hikayenin önemli bir parçası mı olacaklarını ise bilinmiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız