Yılın fotoğrafları belli oldu

Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları Yarışması"nınsonuçları açıklandı.100. Yıl Vizyonu kapsamında yurt dışı ağını genişleten AA'nın,
Türkiye'nin yanı sıra Suriye, Mısır, Filistin, Ukrayna, ABD, Fransa, Filipinlergibi dünyanın farklı coğrafyalarından 22 kareye yer verdiği yarışmada, 12 binfarklı IP adresi üzerinden oy kullanıldı.

Haberler 31.12.2013 - 10:40

  • 1

    Haber-Birincilik

    Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları Yarışması"nınsonuçları açıklandı.100. Yıl Vizyonu kapsamında yurt dışı ağını genişleten AA'nın, Türkiye'nin yanı sıra Suriye, Mısır, Filistin, Ukrayna, ABD, Fransa, Filipinlergibi dünyanın farklı coğrafyalarından 22 kareye yer verdiği yarışmada, 12 binfarklı IP adresi üzerinden oy kullanıldı.

    Haber kategorisinde Kahire'den Musaab El Shamy'nin "Demokrasi yanlılarına ateş açılması" başlıklı fotoğraf birinci oldu. Time'ın "yılın en iyi 10 fotoğrafı" listesinde yer alan fotoğraf, uluslararası pek çok medya organında da kullanıldı.
  • 2

    Haber-İkincilik

    Haber kategorisinde Cem Genco'nun çektiği "Reyhanlı'daki Patlama" adlı fotoğraf ikinci seçildi. Huffington Post ve Getty Images'in de yılın en iyi fotoğrafları arasında yer verdiği kare, dünya çapında kullanıma ulaştı.
  • 3

    Haber-Üçüncülük

    Eyüphan Kılıç'ın, "Emevi Camisi bombalandı" adlı fotoğrafı ise haber kategorisinde üçüncü oldu.
  • 4

    Yaşam-Birincilik

    Yaşam kategorisinde, Ezz Zanoo'nun "Gazze'de yaşam mücadelesi" başlıklı fotoğrafı birinci oldu.
  • 5

    Yaşam-İkincilik

    Berk Özkan'ın, "İstanbul, kar ve martı" başlıklı fotoğrafı yaşam kategorisinde ikinci oldu.
  • 6

    Yaşam-Üçüncülük

    Kadir Yıldırım'ın "İnebolu'da fırtına" başlıklı fotoğrafı ise üçüncü seçildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız