Basında transfer iddiaları (21 Haziran 2015)

Basında Transfer İddiaları (21 Haziran 2015)

Haberler Ntvspor 21.06.2015 - 10:15

  • 1

    HEDEF MANOEL

    Galatasaray, Cruzeiro'nun 25 yaşındaki stoperi Manoel için kulübüne 2 milyon euro önerdi. Fakat Brezilyalı ekibi 7 milyon euro istedi. Farkın makul seviyelere inmesi durumunda çalışmalara hız verilecek. (BUGÜN)

  • 2

    SAMBACI İÇİN SON ATAK

    Şampiyonlar Ligi ön eleme turu ile başlayacak olan takımın kadrosunu büyük ölçüde yenilemek isteyen Fenerbahçe yönetiminin imza aşamasına getirdiği isim Luis Adriano oldu. Shaktar Donetsk'te oynayan Brezilyalı forvet ile anlaşan yönetim, kulübünü ikna etmeye çaba veriyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    GELSİN YILDIZLAR

    Kara Kartal, kulüple yol ayrımında bulunan Demba Ba'nın yerini doldurmak için şimdiden gaza bastı. Luiz Adriano, Eder Lopes ve Kleber konusunda istediği geri dönüşü alamayan yönetim; menacerler aracılığıyla önerilen; Adebayor, Mitroglou ve Tom de Sutter'i gündemine aldı. (FANATİK)

  • 4

    YENİ ROTA CİM BOM

    Sarı-kırmızılı takım, teknik direktör Hamzaoğlu'nun daha önce de istediği 29 yaşındaki futbolcu ile temasa geçip büyük oranda anlaştı. Stephane Mbia yarın İstanbul'a geliyor. (FOTOMAÇ)

  • 5

    FENER'İN 1 NUMARASI

    Arsenal, Cech ile el sıkıştı, Fenerbahçe için Ospina kapıları ardına kadar açıldı. Kolombiyalı eldivenin 5 milyon Euro (15 milyon TL) karşılığında Sarı-Lacivertli formayı giymesi artık an meselesi. (FANATİK)

  • 6

    NYOM BEREKETİ

    Beşiktaş taraftarı, 27 yaşındaki Kamerunlu sağ bek Allan Nyom için yapılan transfer girişimlerinin ardından, haberi sanal alemde binlerce kez paylaştı. (FOTOMAÇ)

  • 7

    BAŞKANIN ADAMLARI LLORENTE VE SOLDADO

    Transferdeki suskunluk Galatasaray camiasında büyük tepkilere yol açtı. Özellikle Şampiyonlar Ligi için bu kadronun yetemeyeceğini düşünen taraftar, yeni başkan Dursun Özbek ve yönetimini eleştiri yağmuruna tutmuştu. Bunun üzerine duruma el koyan Özbek, kurmaylarıyla bir toplantı yaptı ve golcü transferinin en geç bir hafta içerisinde bitirilmesi konusunda kesin talimat verdi. G.Saray Başkanı, Hamza Hamzaoğlu'nun onayladığı dünyaca ünlü iki golcü Llorente ve Soldado'dan birinin alınmasını istiyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 8

    OZAN VE SERDAR'A ASLAN PENÇESİ

    Operasyonu bizzat başkan Dursun Özbek yürütüyor. Bursa'nın kapısını çalan Özbek; Ozan ve Serdar'a karşılık Tarık, Olcan, Sercan +5 milyon euro teklif etti. Takas kabul etmeyen Timsah, 15 milyon euro istedi. Pazarlıklar sürüyor. (FOTOMAÇ)

  • 9

    TEVEZ KARIŞIK BİR TRANSFER

    Arjantinli yıldız listede var ancak transferi kolay görünmüyor. Juventus kulübünün yaptığı sözleşme oldukça ilginç. Tevez, Güney Amerika'ya bonservis bedeli yok. Avrupa'dan bir takım ile anlaşırsa İtalyan kulübü para kazanacak. Fenerbahçe, Tevez ile anlaşsa bile Juventus'a para ödemek zorunda. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 10

    BEŞİKTAŞ 'KÖPEK BALIĞI'NIN PEŞİNDE

    Beşiktaş'ın Kolombiya milli takımın başarılı defans oyuncusu (köpekbalığı) lakablı Carlos Valdes'in peşine düştüğü belirtildi. (FOTOMAÇ)

  • 11

    KONOPLYANKA İÇİN SÜRPRİZ HAMLE

    Cimbom, Evgen Konoplyanka için sürpriz hamle yaptı. Futbolun patronu Cüneyt Tanman, Dnipro Başkanı Igor Kolomoisky ile bir araya gelip, bir sonraki satışı için %20 pay önerdi. Ama Kolomoisky rakamın %40 olmasını istedi. Bu hamleyle Aslan, rakiplerinin önüne geçti. (FOTOMAÇ)

  • 12

    PODOLSKI'DE GERİ SAYIM

    Sarı-kırmızılılar, 6 milyon euro olan bonservisi için Arsenal'den indirim bekliyor. G.Saray yönetimi, yıldızın transferini bitirmek için gelecek hafta içinde İngiltere'ye çıkarma yapacak. (FOTOMAÇ)

  • 13

    MBOKANI YOLA ÇIKTI

    Beşiktaş yönetimi, Demba Ba ayarında bir forvetin peşine düşerken, adı ön plana çıkan Dieumerci Mbokani için teklif hazırlanması kararı alındı. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız