Basında Transfer İddiaları (14 Ağustos 2015)

Basında Transfer İddiaları (14 Ağustos 2015)

Haberler Ntvspor 14.08.2015 - 10:33

  • 1

    PREMIER LİGDEN RİZE'YE

    Çaykur Rizespor, Aston Villa'da forma giyen Philippe Senderos ile prensipte anlaştı. 30 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde Rize'ye geleceği belirtildi. Senderos'la 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 2

    LAWAL HAZIR KITA

    Es-Es'in yıldızı Raheem Lawal'ın ismi daha önce Beşiktaş'la anılmıştı. Nijeryalı futbolcunun Beşiktaş'ta forma giymek için hazır olduğu ve gerekirse fedakarlık da yapabileceği öğrenildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 3

    BÜTTNER'LE YAKIN TEMAS

    Dinamo Moskova'nın Hollandalı sol beki Alexander Büttner'i, Fenerbahçeli yöneticilerden Şekip Mosturoğlu'nun twitter hesabından takip etmesi dikkatleri çekti. (FANATİK)

  • 4

    RODE HALA BEKLEMEDE

    Orta saha arayışlarını geniş yelpazede tutan Beşiktaş'ın listesindeki 3. isim olan Sebastian Rode için kulübü Bayern Münih'e kiralama teklifinin yapılacağı kaydedildi. (FANATİK)

  • 5

    MILOSEVIC'TE ROMA İDDİASI

    Beşiktaş'ın gelecek vadeden savunma oyuncusu Alexander Milosevic'e şimdi de Roma'nın talip olduğu ileri sürülüyor. İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden La Gazetta dello Sport'un haberinde 22 yaşındaki İsveçli futbolcu için Roma'nın 4 milyon Euro'ya yakın bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu belirtildi. (FANATİK)

  • 6

    KARTAL'A SÜRPRİZ ADAY

    Veli ve Tolgay'ın sakatlıklarından dolayı orta sahada büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş, transfer arayışlarını sürdürüyor. Yönetim, Şenol Güneş'in raporu üzerine, Trabzonspor'da kadro dışı kalan Soner Aydoğdu için harekete geçti. (FOTOMAÇ)

  • 7

    ABEL HERNANDEZ ISRARI

    Corriere Dello Sport, bordo mavililerin Hull City ile anlaşmaya yakın olduğunu, 25 yaşındaki golcü Abel Hernandez'e de 3 yıllık teklif yaptığını duyurdu. (FOTOMAÇ)

  • 8

    VARGAS KİRALANIYOR

    Trabzonspor, Napoli'nin son iki sezondur Valencia ve QPR'a kiralık gönderdiği Eduardo Vargas'ı 1 yıllığına kiralamak için 1 milyon Euro önerdi. (FOTOMAÇ)

  • 9

    DEFANSA YENİ ADAY

    Vestergaard'ın transferinde yol alamayan Galatasaray, Hertha Berlin'de oynayan John Anthony Brooks'un menajeriyle masaya oturdu. (FOTOMAÇ)

  • 10

    NIASSE BİTTİ GİBİ

    Galatasaray forvete yapılacak transferde sona çok yaklaştı. Lokomotif Moskova forması giyen Niasse'ın transferi bitmek üzere... Cimbom, Niasse ile prensipte anlaştı. Moskova ekibi ile yapılan görüşmelerde ufak pürüzler kaldı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 11

    YATABARE FRANSA YOLCUSU

    Trabzon'un elden çıkarmak istediği Yatabare'nin Fransız ekibi Caen ile görüştüğü ortaya çıktı. Liberte'nin haberine göre, taraflar arasında ufak pürüzler kaldı. Trabzon formasıyla 25 maçta 5 gol atan Yatabare, Guingamp'tan gelmişti. (SABAH)

  • 12

    PAŞA LUCKY'İ DENİYOR

    G.Antep maçı için geri sayıma geçen Kasımpaşa, Chelsea'den kiralanan Kenneth Omeruo'nun kardeşi Lucky Omeruo'yu denemeye aldı. 20 yaşındaki hücum oyuncusu, Nijerya U-23 Milli Takımı'nda da forma giyiyor. (HABERTÜRK)

  • 13

    VALDES SÜRPRİZİ

    Beşiktaş'ta Cenk Gönen kalede istediği şansı bulamazsa ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Kartal da böyle olursa, ManU'da gözden düşen Victor Valdes için harekete geçecek. (HABERTÜRK)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız