Basında Transfer İddiaları (15 Ağustos 2015)

Basında Transfer İddiaları (15 Ağustos 2015)

Haberler Ntvspor 15.08.2015 - 11:26

  • 1

    HUNT'IN KADERİ SOSA'YA BAĞLI

    Beşiktaş Yönetimi, Sosa'nın Arjantin'e dönme ısrarından vazgeçmemesi üzerine arayışta. Erdal Torunoğulları, Wolfsburg'da oynayan Aaron Hunt'ın menajeri ile görüşüp "Gelebilir" yanıtı aldı. (FOTOMAÇ)

  • 2

    TOLGA CİĞERCİ RADARA GİRDİ

    Beşiktaş, H.Berlin'de oynayan gurbetçi futbolcu Tolga Ciğerci için kulübünden 'olur' alırsa transfer için girişimlere başlayacak. (FOTOMAÇ)

  • 3

    BURAK WEST HAM'A

    Aslan dün transferde hareketli saatler yaşadı. 3 yıldır Beşiktaş'ı çalıştıran sezon başında West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, Galatasaray'dan Burak Yılmaz'ı resmen istedi. (FOTOMAÇ)

  • 4

    STOPERE ALEX İDDİASI

    İtalyan Gazetesi İl Tempo, Beşiktaş'ın aradığı stoper konusunda ilginç bir iddiada bulundu. Gazete; siyah-beyazlı yönetimin, Çizme'nin köklü ekiplerinden Milan'dan ayrılması gündemde olan 33 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Alex için devrede olduğunu ileri sürdü. (FOTOMAÇ)

  • 5

    FEGHOULI 'BİTTİ' DEDİLER

    Sağ kanata yapılacağı ileri sürülen transfer için Valencialı Sofiane Feghouli ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe'nin mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Fransa ve İspanyol haber kaynakları, sarı-lacivertlilerin Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzaladığını ifade etti. (FOTOMAÇ)

  • 6

    VE DEMİRBAY YOLA ÇIKTI

    Alman Kicker'in internet sitesi, Beşiktaş için Kerem Demirbay ile ilgili haberlerine devam ediyor. Site; Hamburg'un, Barcelona alt yapısındaki Alen Halilovic'i transfer etmek için Kerem'in ayrılmasına izin verdiğini okurlarına duyurdu. (FOTOMAÇ)

  • 7

    PAPY DJİLOBODJİ GELİYOR

    Trabzonspor, Senegalli dev stoperin işini bitirdi. 6 milyon euro isteyen Nantes ile sıkı pazarlıklar sonucu anlaşan bordo-mavililer, 1.93 boyundaki Papy Djilobodji'yi pazartesi günü Trabzon'a getirmeyi planlıyor. (FOTOMAÇ)

  • 8

    BEŞİKTAŞ'TA FELLAİNİ BOMBASI!

    Siyah-Beyazlılar, ön libero transferi konusunda hedefine dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı aldı. Manchester United'ın yeni sezon planlamasında yer almayan 27 yaşındaki futbolcu için yönetim, Kırmızı-Şeytanlar'a kiralama teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

  • 9

    25 AĞUSTOS'TA RESMEN AÇIKLANACAK

    Cim Bom'un uzun süredir gündeminde olan Oumar Niasse transferi sonunda açıklanıyor. Sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla ön protokol yaptığı ve transferi 25 Ağustos'ta resmen duyuracağı belirtildi. (FOTOMAÇ)

  • 10

    CENK GİTTİ VALDES YOLDA

    Beşiktaş, takımda 3. kaleci durumuna düşen ve gitmek istediğini yönetime bildiren Cenk Gönen'i Galatasaray'a sattı, rotayı ise Manchester United'ın tecrübeli kalecisi Victor Valdes'e çevirdi. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız