Basında Transfer İddiaları (15 Haziran 2015)

Ligin sona ermesiyle birlikte Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları da hız kazandı. İşte basında çıkan son transfer iddiaları...

Haberler Ntvspor 15.06.2015 - 10:58

  • 1

    SAVUNMAYA KİRALIK SAMBACI

    Beşiktaş'ın stoperdeki ilk hedefi Toloi. Siyah-Beyazlı yöneticiler, Rafael Toloi'yi kiralamak için Sao Paulo ile görüşecek. Brezilya ekibi, fazla forma şansı bulamayan 24 yaşındaki oyuncuyu bir yıllığına kiralık olarak vermeye sıcak bakıyor. (AKŞAM)

  • 2

    TRABZON'DAN JELAVIC'E 4.1 MİLYON

    Bordo-Mavililer, Hırvat forveti tranfser etmek için Hull City'ye 4.1 milyon euro önerdi. Jelavic gelmek istiyor. (AKŞAM)

  • 3

    JOHNSON VAZGEÇTİ

    Glen Johnson, Kartal'a 'Gelmiyorum' dedi. İngiliz Gazetesi Daily Star'ın haberine göre, 30 yaşındaki oyuncu Siyah-Beyazlılar'ın 2+1 yıllık teklifine olumlu yaklaşmadı. Kartal, Johnson'a yıllık 1.8 milyon euro önerdi. İngiliz oyuncu ise 2.5 milyon euro talep etti. Johnson, 2.5 milyon euro vermeye yanaşmayan Beşiktaş'ı reddetti. (AKŞAM)

  • 4

    İTALYANLAR'DAN GOMEZ İDDİASI

    Çizme basını, forvet arayan Galatasaray'ın Mario Gomez ile ilgilendiğini yazdı. Alman golcü bu sezon 32 maçta forma giymiş ve 10 gol kaydetmişti. 29 yaşındaki futbolcunun Fiorentina ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 5

    BİRİNİ GETİR SNEIJDER

    Forvet arayışlarında Robin Van Persie ismi öne çıktı. Hollandalı yıldızın alternatifi yine aynı ülkeden Huntelaar. İki transferde de Cimbom'a Sneijder yardımcı olacak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 6

    AATIF BİTTİ BİTİYOR

    Galatasaray, yıldız oyuncu için Sivas'la pazarlıklara hız verdi. Aslan, 3 milyon euro'nun yanı sıra futbolcu takası ile Yiğidolar'ı ikna edip Aatif'i kadroya katacak. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 7

    SOL BEKE SON ADAY BEDIMO

    Savunmanın hem soluna hem sağına takviye yapacak olan Trabzonspor'da, pek çok isim gündeme gelmişti. Sol taraf için son yazılan isim Henri Bedimo oldu. Fransız basınında çıkan haberlere göre Fırtına, Lyon'da oynayan Bedimo ile dirsek temasında. 31 yaşındaki Kamerunlu ismin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi var. Ancak iddiaya göre Trabzon ciddi bir teklifte bulundu. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 8

    ALBIN EKDAL'A YOĞUN PRES

    4-5 aydır Trabzonspor'un gündeminde olan Albin Ekdal ile ilgili bordo mavili yönetim, girişimleri hızlandırdı. Erkan Zengin'in İsveç Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Ekdal, geçen sezon Serie A2dan düşen Cagliari'nin formasını giydi. Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta görev yapan 25 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal da bizzat izlemişti. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 9

    İŞTE FENERBAHÇE'NİN HEDEFİNDEKİ YENİ GOLCÜ: ADRIANO

    Forvet hattına, Fernandao'nun ardından bir yıldız daha katmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Shakhtar Donetsk'le sene sonu sözleşmesi sona erecek ve geçen sezon Devler Ligi'nde fırtınalar estiren Brezilyalı yıldızla temasa geçti. (FANATİK)

  • 10

    1 NUMARA CASILLAS

    Yönetim, Volkan'ın veliahtı Mert Günok için kararını verdi, "Sizinle devam etmeyeceğiz" dedi. Bu gelişme, sadece 26 yaşındaki kalecinin ayrılığı değil, aynı zamanda Sarı-Lacivertliler'e gelecek yeni 1 numaranın da sinyaliydi. Fenerbahçe'nin hedefi, Real Madrid'in kaptanı (FANATİK)

  • 11

    KARTAL'DA BÜTÜN YOLLAR ONA ÇIKIYOR

    UEFA'yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle transfer konusunda bonservisi elinde oyunculara yönelen Beşiktaş yönetiminin, bedelsiz bir futbolcu olması sebebiyle Civelli için ısrarcı olduğu öğrenildi. 1.95'lik futbolcunun, 2 sezondur Süper Lig'de oynaması ve ligi yeterince tanımasına ek olarak; Güneş'in de güvendiği bir isim olması sebebiyle tecrübeli futbolcunun stoper transfer konusunda listedeki diğer adayların daha önünde olduğu bildirildi. (FANATİK)

  • 12

    İSPANYA BASININDAN MARKOVIC İDDİASI

    İspanyol Diario De Cordoba Gazetesi, Beşiktaş ile Cordoba'nın, Partizan'la sözleşmesi sona eren Sasa Markovic için kapıştığını yazdı. 24 yaşındaki ön libero için Cordoba'nın devrede olduğu ama Beşiktaş'ın UEFA kurallarına göre bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamayacağı için bedava oyuncuları imza parasıyla ikna ettiği belirtildi. Markovic için Beşiktaş'ın bir adım önde olduğu da iddia edildi. (FOTOMAÇ)

  • 13

    MATHEUS YOLA ÇIKTI

    Hamza Hamzaoğlu'nun onay verdiği, Brezilya U23 ekibinin stoperi Matheus Doria bitmek üzere. Marsilya ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, pazarlığı sürdüren Cenk Ergün'ün "bitiyor" mesajı yolladığı öğrenildi. 1.89'luk boyu, topu oyuna iyi sokması ve sol ayağını iyi kullanmasıyla Hamzaoğlu'nun gözüne giren Doria'nın bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Sambacı satın alma opsiyonu ile kiralanacak. (FOTOMAÇ)

  • 14

    EVGEN'DE İŞLEM TAMAM

    Harika çocuk Konoplyanka bu hafta içinde imzayı atacak. Ukraynalı oyuncu, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Galatasaray'ı tercih etti. Aslan, Atletico Madrid, Valencia ve Beşiktaş'ın önüne geçti. (FOTOMAÇ)

  • 15

    GUARIN'DE MUTLU SON YAKIN

    Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor... Bunlardan biri de Inter'de forma giyen Fredy Guarin. Yıldız futbolcu için yapılan görüşmeler Çizme basınında da manşetlerde yer almaya başladı. İtalya'nın ünlü spor gazetesi La Gazetta dello Sport, Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki Fredy Guarin ile anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti. Sarı-Lacivertliler'in yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun, Inter forması giyen Guarin'i kadroya katmak için başlattığı görüşmelerde sona yaklaştığı belirtildi. (HABERTÜRK)

  • 16

    EGEMEN İÇİN EZELİ REKABET

    Fenerbahçe ile sözleşmesi biten tecrübeli stoper için sarı kırmızılılar harekete geçti. Fenerbahçe karşı taaruza kalktı. (HÜRRİYET)

  • 17

    YENİ SAĞ BEK SAMBACI!

    Cimbom, Shakhtar Donetsk'te forma giyen Ilsinho ve Atletico Mineiro'da oynayan Marco Rocha üzerinde yoğunlaştı. Dış İlişkiler Sorumlusu Cenk Ergün, 2 yıldızdan birini bitirmek için düğmeye bastı. (TAKVİM)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız