Basında Transfer İddiaları (27 Haziran 2015)

Basında Transfer İddiaları (27 Haziran 2015)

Haberler Ntvspor 27.06.2015 - 11:41

  • 1

    BU PATO KAÇMAZ

    G.Saraylılar'a müjde. Brezilyalı yıldız için fırsat Cimbom'un ayağına geldi. Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği sambacıyı Corinthians bir an önce satmak istiyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

  • 2

    OSPINA'DA BEKLENEN GELİŞME

    Arsenal, Petr Cech transferini resmen tamamladı. Ospina'nın Fenerbahçe'ye imza atmasının önünde artık bir engel kalmadı. Terraneo, İngiliz ekibiyle masaya oturup bu işi bitirecek. (FANATİK)

  • 3

    NANI'NİN ODASI BİLE HAZIR

    Fernandao'nun imza töreninin dünden bugüne ertelenmesinin sebebi ortaya çıktı. Giuliano Terraneo, Nani'nin transferini bitirmek için apar topar İngiltere'ye gitti. Portekizli yıldızın kalacağı konukevinde odası bile hazır... (FANATİK)

  • 4

    RUMENLER'DEN TORJE İDDİASI

    Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor'da kiralık olarak forma giyen Gabriel Torje'ye Fenerbahçe'nin talip olduğu öne sürüldü. Fenerbahçe'nin, Udineseli yöneticilere
    3.5 milyon euroluk bir teklif sunduğu kaydedildi. (FANATİK)
  • 5

    SİVAS'TAN ADRIANO HAMLESİ

    Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Sivasspor'un, Gil Vicente'nin tecrübeli file bekçisi Adriano Facchini ile ilgilendiği öğrenildi. Yönetim, transferi en kısa sürede bitirmeyi amaçlıyor. (FANATİK)

  • 6

    ROBINHO'YU AÇIKLADI

    Brezilya basını, bonservisi Milan'da olan, sezonu ise Santos'ta kiralık geçiren Robinho'nun Fenerbahçe ile temasta olduğunu duyurmuştu. 31 yaşındaki sambacının menajeri Marisa Ramos, EPSN kanalına yaptığı açıklamada, iddialara açıklık getirdi. Ramos, Cruzeiro ve bazı Arap takımlarının yanı sıra Fenerbahçe'nin de görüştükleri takımlar arasında yer aldığını itiraf etti. (FOTOMAÇ)

  • 7

    KARA KARTAL'IN SON GÖZDESİ PINEDA

    Beşiktaş, Union La Calera takımında oynayan kanat oyuncusu Jean Paul Pineda'yla ilgileniyor. Bu sezon 17 gol atarak dikkatleri çeken 26 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor. (FOTOMAÇ)

  • 8

    SOL BEKE CAROLE İDDİASI

    Fransız L'Equipe gazetesi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Troyes'de forma giyen 24 yaşındaki sol bek Lionel Carole'nin transferi için devrede olduğunu öne sürdü. (FOTOMAÇ)

  • 9

    MILAN'DA FREI ISRARI

    Milan'ın, Beşiktaş'ta forma şansı bulamayan Kerim Frei'de ısrarcı olduğu ve 3 milyon euro'nun yanı sıra 17 yaşındaki Faslı yetenek Hachim Mostour'u önerdiği belirtildi. (HABERTÜRK)

  • 10

    ARKAYI SAĞLAMA ALACAK!

    Fenerbahçe, Maicon'la her konuda anlaşırken, Porto ile pazarlıkları sürdürüyor. Portekiz kulübünün 14 milyon euroda direttiği, Fenerbahçe'nin ise 12 milyona kadar çıktığı öğrenildi. (MİLLİYET)

  • 11

    DEMBA BA'NIN YERİNE TORRES

    Senegalli golcüsünü Çin'e göndermeye hazırlanan siyah-beyazlılar, onun boşluğunu Fernando Torres ile doldurmayı planlıyor. Torres dışındaki alternatifleri de gözardı etmeyen Kartal, Chelsea fomrası giyen Loic Remy'yi de seçenekler arasında bulunduruyor. (MİLLİYET)

  • 12

    FLORYA'DAN BİR PITBULL GİDER, BİR PITBULL GELİR!

    Galatasaray yönetimi, Felipe Melo ile büyük oranda anlaşma sağlayan Inter'den 'pitbull' lakaplı Şilili futbolcu Medel'i istedi. (TAKVİM)

  • 13

    CHEDJOU İÇİN ROMA PAZARLIĞI

    İlk sezonunda vasatı aşamayan ancak bu yıl takımın en öne çıkan isimlerinden biri olan Aurelien Chedjou'ya Roma'nın ilgisi sürüyor. Galatasaray'ın oyuncuyu satmaya yanaşmadığı, İtalyanlar'a iletilirken, bonservisi konusunda pazarlıkların 10 milyon eurodan başlanacağı bilgisi de menajerlerine verildi. (VATAN)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız