Basında Transfer İddiaları (29 Ağustos 2015)

Basında Transfer İddiaları (29 Ağustos 2015)

Haberler Ntvspor 29.08.2015 - 11:31

  • 1

    'RÜZGARIN OĞLU' KANARYA'YA

    F.Bahçe'nin transferini KAP'a bildirdiği Markovic, bir atlet olacak kadar süratli bir isim. Sırp futbolcuya bu hızı nedeni ile ülkesinde "Rüzgarın Oğlu" diyorlar. Markovic'e G.Saray'ın da talip olduğu ancak Liverpool'un teklifi reddettiği de iddia edildi. (FOTOMAÇ)

  • 2

    NİASSE PAZARTESİ BİTİYOR

    G.Saray'da forvet transferinde Oumar Niasse için geri sayıma geçildi. Senegalli ile her konuda anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, Lokomotif Moskova'ya 3.5 milyon euro teklif etti. 5 milyon euro'da direten Rus ekibi ikna edilmeye çalışılıyor. (FOTOMAÇ)

  • 3

    DORİA KİRALIK GELİYOR

    Transferde bu sezon doğru hamleler yapan siyah-beyazlılar Doria transferinde de sona yaklaştı. Marsilya'da teknik direktör Marcelo Bielsa'nın ayrılmasından sonra kadroya giren ancak 11 yüzü göremeyen Brezilyalı futbolcu için Beşiktaş Fransız kulübünü ikna etti. (FOTOMAÇ)

  • 4

    BURAK YILMAZ'DA SÜRPRİZ GELİŞME

    Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile arası açık olan ve Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Burak Yılmaz konusunda sürpriz bir gelişme yasandı. İngiliz ekibi West Ham United'ın teklifini 12 milyon euro'ya kadar çıkardığı ve sarı-kırmızılı kulübün de golcüyü göndermeye sıcak bakmaya başladığı öğrenildi. (FOTOMAÇ)

  • 5

    ALVES VE MEİRELES YOLCU

    F.Bahçe'de operasyonun ardı arkası kesilmiyor. Bu kez gelen değil giden olacak. Teknik direktör Vitor Pereira'nın performansını yeterli bulmadığını Bruno Alves'in büyük olasılıkla Portekiz'e döneceği, Raul Meireles'in de ayrılma olasılığının yüksek olduğu belirtildi. (FOTOMAÇ)

  • 6

    DENAYER CİMBOM'DA

    Belçikalı stoperin menajeri De Prater, sarı-kırmızılılarla anlaştıklarını açıkladı. Cimbom, stoper Jason Denayer transferinde mutlu sona ulaştı. (FOTOMAÇ)

  • 7

    1 MİLYON EURO'YA ALINACAK

    Fırtına Rapid Wien'den almak istediği Louis Schaub'un sözleşmesinde bulunan, "1 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini kullanacak. (FOTOMAÇ)

  • 8

    GALATASARAY'A DEV GOLCÜ

    Transferin bitmesine günler kala gaza basan Galatasaray, Almanya'nın Wolfsburg takımında forma giyen Nicklas Bendtner ile büyük ölçüde anlaştı. Sarı-kırmızılı kulüp uzun pazarlıklar sonrası hem Danimarkalı forveti, hem de kulübünü ikna etmeyi başardı. (FANATİK)

  • 9

    SOW'UN YERİNE VYDRA

    Terraneo, Çek Milli Takımı'nın da yıldızlarından olan Watford'un 23 yaşındaki golcüsü için İngilizlere teklif sundu. F.Bahçe, Vydra'yı satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istiyor. (FOTOMAÇ)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız