Basında transfer iddiaları (8 Haziran 2015)

Ligin sona ermesiyle birlikte Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları da hız kazandı. İşte basında çıkan son transfer iddiaları...

Haberler Ntvspor 08.06.2015 - 10:43

  • 1

    BÜYÜK KAPIŞMA

    Araplar'ın Gervinho ile ilgilenmesi, Roma'yı harekete geçirdi. Sarı-kırmızılılar, Fildişili yıldıza alternatif olarak Andre Ayew'e yöneldi. Ganalı'yı kaptırmak istemeyen Galatasaray, görüşmelere hız verdi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 2

    BABA YOLCU!

    Siyah-Beyazlıların en büyük gol silahı olan Demba Ba, Katar'dan aldığı cazip teklifi değerlendirmeyi düşünüyor. Yaklaşık 2 aydır Arapça dersleri alan yıldız futbolcu ayrılmayı ciddi şekilde düşünüyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 3

    TRABZON'A FIRTINA ÇOCUK!

    Trabzonspor, Midtjylland forması giyen 20 yaşındaki Pione Sisto'yu radarına aldı. Her iki kanatta görev yapan ve müthiş hızıyla dikkat çeken genç yıldız için temaslar başladı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 4

    YUSUF'U LAZIO İSTİYOR

    Trabzonspor'un 22 yaşındaki oyuncusu Yusuf Erdoğan'a Çizme'den talip var. İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio'nun, Yusuf'u uzun süredir izlediği ve gelecek günlerde girişimlere başlayacağı iddia edildi. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 5

    SON İDDİA GAGO...

    Geçtiğimiz sezon transfere milyon eurolar saçan Trabzonspor, yabancı menajerlerin kıskacında... Son olarak Arjantinli yıldız futbolcu Gago teklif edildi. Real Madrid, Roma, Valencia gibi kulüplerin formasını giyen 29 yaşındaki oyuncu şu anda Boca Juniors'ta görev yapıyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 6

    ZAZA ZAMANI

    Fenerbahçe'nin transfer gündemine Arjantin asıllı İtalyan golcü de girdi. Simone Zaza 1991 doğumlu. 24 yaşından gün alan 1.87 boyundaki Zaza, 6 ayrı takımda oynadı. En büyük çıkışı ise Ascoli ile Sassuolo'da gösterdi. Bu sezon Serie A'da 31 maçta 11 gol atan Zaza, Conte'nin de gözdeleri arasında. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
  • 7

    GUIDETTI MÜJDEYİ VERDİ

    35 maçta 15 gol atıp 12 asist yaptı, Celtic'in kahramanı olmayı başardı. Ancak o rotasını çoktan yeni ufuklara kırdı. Fırtına'nın gündemindeki golcü, "Artık yepyeni bir macera istiyorum" mesajıyla kendisini çok isteyen Bordo-Mavililer'i iştahlandırdı. (FANATİK)
  • 8

    AATIF BEŞİKTAŞ'A HAZIR

    Kara Kartal'ın transfer hedeflerine dahil ettiği Aatif Chahechouhe'dan, Siyah-Beyazlılar'a net mesaj geldi. Sivas'tan ayrılma kararı alan 28 yaşındaki golcü, "Eğer beni tatmin edecek bir teklifle gelirlerse İstanbul'da oynamaya hazırım" dedi. (FANATİK)
  • 9

    BİLAL İMZAYI ATIYOR

    Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Akhisarlı Bilal Kısa ile prensipte anlaşmaya varıldığı öğrenildi. 31 yaşındaki orta saha oyuncusuyla, bu hafta içinde imzaların atılması bekleniyor. (FANATİK)
  • 10

    DANI ALVES KARAR AŞAMASINDA

    Galatasaray taraftarının rüyalarını süsleyen Dani Alves, Barça ile kazandığı Şampiyonlar Ligi'nin ardından, "Bazı takımlardan teklif aldım. Kararımı en kısa sürede vereceğim" diye konuştu. (FANATİK)
  • 11

    LUCE'NİN GÖZBEBEĞİ FRED

    Meireles'in gideceği, Emre Belözoğlu cephesindeki belirsizlik düşünülürse Fred, özellikleri itibariyle Fenerbahçe'nin aradığı oyuncu tipi. 2018'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Shakhtar'ın oyuncusunun ayrılık isteğine makul bir rakamla onay vermesi bekleniyor. (FANATİK)
  • 12

    STOPERİN FAVORİSİ KJAER

    Daha önce de gündeme gelmiş, transferi hep son anda yatmıştı. Devler Ligi'ni de düşünerek stoper bölgesine kesin çözüm arayan Fenerbahçe, bu kez Danimarkalı oyuncuyu liste başı yaptı. (FANATİK)
  • 13

    MEIRELES'İN YERİNE XABI ALONSO

    F.Bahçe Sportif Direktörü Terraneo, İspanyol yıldız için Bayern Münih'le temasa geçti. Alman kulübü, "İlkay Gündoğan'ı alırsak Xabi'yi satabiliriz" karşılığını verdi. (FOTOMAÇ)
  • 14

    BEŞİKTAŞ'TAN NANI BOMBASI

    Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Manchester United'ın Portekizli yıldızı Nani'ye kancayı taktı. Siyah-beyazlı yönetim, geçen sezon Sportin Lizbon'da kiralık oynayan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunu kiralamak için İngiliz kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Süratiyle bilinen Nani sağ kanatta da görev yapabiliyor. (FOTOMAÇ)
  • 15

    MBIA'DA İŞLEM TAMAM

    Trabzonspor'un geçen hafta şehre getirip tesisleri gezdirdiği Mbia, daha sonra görüştü Inter'in önerisini yetersiz bulunca tercihini bordo-mavili kulüpten yana kullandı. Sportif direktör Süleyman Hurma'nın, Trabzon'un şartlarını kabul eden Kamerunlu oyuncunun uçak biletini aldığı belirtildi. (FOTOMAÇ)
  • 16

    FORVETE İSPANYOL BOĞASI

    Fenerbahçe, Fernandao'nun yanına Alvaro Negredo'yu da alıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Artık gol kısrlığı yaşamayalım. Sahaya çift forvetle çıkalım" sözünden hareket eden Terraneo, Manchester City'nin yıldızı için harekete geçti. Plan yeni sezonda Fernandao-Negredo ikilisi ile gol rekoru kırmak. (FOTOMAÇ)
  • 17

    KALEYE SLOVEN ELDİVEN

    İtalyan basını, Volkan'ın yerine kaleci arayışı olan Fenerbahçe'nin, Inter'in Sloven file bekçisi Handanovic ile ilgilendiğini duyurdu. 57 kez Slovenya Milli Takımı'nda görev yapan ve Inter'le 1 yıllık saha sözleşmesi bulunan 1.94 boyundaki dev file bekçisinin piyasa değeri yaklaşık olarak 7-8 milyon euro civarında. (FOTOMAÇ)
  • 18

    JOHNSON KARTAL'A DOĞRU

    Sağ bekteki krizi bitirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, Liverpool'la sözleşmesi biten 30 yaşındaki yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. (HABERTÜRK)
  • 19

    MANCINI'NİN AŞKI: OZZIE

    İtalyan basını, Inter ile Oğuzhan Özyakup arasındaki 'temasları' manşetine taşıdı. La Gazzetta Dello Sport, Türkiye'de daha önce Galatasaray'da görev alan teknik direktör Roberto Mancini'nin Oğuzhan'ı transfer etmek istediğini, Inter'in de Beşiktaş'ın kapısını çalacağını yazdı. (HABERTÜRK)
  • 20

    REİS MASAYA OTURUYOR

    Galatasaray'da teknik direktör Hamzaoğlu kalmasını istedi, yönetim de masaya davet etti. Başkan Özbek ile cuma günü buluşacak olan Sabri Sarıoğlu'na 2+1 yıllık sözleşme önerilecek, yıllık ücreti de daha önce olduğu gibi 1 milyon 250 bin dolar olacak. (MİLLİYET)
  • 21

    FENER'DE PEREIRA SÜRPRİZİ

    Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir isim ortaya çıktı. Porto'yu iki yıl üst üste şampiyon yapan, bu sezon da Yunanistan'da Olimpiakos ile şampiyonluk sevinci yaşan Portekizli Vitor Pereira liste başı oldu. (POSTA)
  • 22

    BIELSA'YA HÜCUM

    Fenerbahçe'nin liste başı, ofansif futbolu seven Arjantinli. Patrick Vieira ve Aykut Kocaman için kamuoyundan gerekli desteği göremeyen yönetim, Marsilya'yı Fransa'nın en golcü 2. takımı yapan deneyimli hocaya odaklandı. (VATAN)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız