Bayern Münih son nefeste

Alman Ligi'nde son şampiyon Bayern Münih, Hamburg'u deplasmanda 1-0 yendi. Konuk ekibin golü son dakikada geldi.

Haberler Ntvspor 24.09.2016 - 19:31

  • 1
    Alman Ligi'nde 5. haftaya lider giren Bayern Münih, golü bulmakta zorlandığı maçta Hamburg'u deplasmanda 1-0 yendi. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 88. dakikada Kimmich'ten geldi. Golün asistini Franck Ribery yaparken; Fransız oyuncu, bu sezon 5. maçta 5. asistini yaptı. Ribery ayrıca Alman  devi adına 2. gol attı.
  • 2
    Bayern Münih'in maçta topla oynama süresi yüzde 71 olarak gerçekleşirken, kaleyi bulan şut sayısı 17 oldu. Buna karşın maçta sadece 1 gol atabilen Bayern, Carlo Ancelotti ile çıktığı 8. maçını da kazandı. Bayvera ekibi, bu maçlarda rakip ağları 27 kez havalandırdı kalesinde ise sadece 1 gol gördü.
  • 3
    Bayern'e de yenilmekten kurtulamayan Hamburg, 5. hafta da puanda kaldı. Bayern ise yoluna kayıpsız devam etti ve 15 puanla liderliğini sürdürdü.
    Alman Ligi'nde günün sonuçları şöyle:
  • 4
    Borussia M.Gladbach 2 : 0 Ingolstadt
    Mainz 05 2 : 3 Bayer Leverkusen
    Hamburger SV 0 : 1 Bayern Munich
    Augsburg 1 : 0 Darmstadt
    Eintracht Frankfurt 3 : 3 Hertha Berlin
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız