Günün transfer haberleri (13 Haziran 2017)

Günün öne çıkan transfer haberleri neler? Transferde öne çıkan isimler kimler? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan, imza atan isimler kimler? Gazetelerin manşetlerine yansıyan transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 13.06.2017 - 11:39

  • 1

    ÇİN’DEN ADRİANO’YA 36 MİLYON TL

    Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldızı Adriano Correia’ya, Çin Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua talip oldu. Asya temsilcisinin, başarılı sol bek için Beşiktaş’a 9 milyon euro (36 milyon TL) önerdiği bildirildi. (Fanatik)

  • 2

    DİRAR İÇİN YOĞUN ÇABA

    Nabil Dirar transferini bitirmek için yoğun çaba harcayan Fenerbahçe'nin kısa süre içinde Faslı oyuncuyu da açıklaması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip kaleci Carlos Kemeni'nin yanısıra Jeremain Lens için de girişimlerini sürdürüyor. (Milliyet)

  • 3

    3 TRANSFER KAMPA YETİŞECEK

    Transfer çalışmalarını sürdüden Galatasaray, Manchester City ile olan sözleşmesi sona eren Gael Clichy’nin transferini bitirmek üzere. Sarı-kırmıılılar, Dinamo Kiev’e kanat oyuncusu Belhanda için 6.5 milyon euro teklif yaptı. (AMK)

  • 4

    GHEZZAL BİTTİ GİBİ

    Lyon’la kontratı sına eren 25’lik oyuncu, küçük pürüzler haricinde sarı-lacivertlilerin teklifine prensipte evet dedi. Fenerbahçe, Rachid Ghezzal’ın transferini hafta içinde Dirar’la birlikte açıklayacak. (AMK)

  • 5

    BURSASPOR, ASAMOAH GYAN’A TEKLİF YAPTI

    Bursaspor, Çin ekibi Shangai SIPG takımından kiralık olarak Al-Ahli Dubai Club’a giden golcü oyuncu Asamoah Gyan’a resmi teklif yaptı. (Fanatik)
  • 6

    KUCKA’YI DURİCA GETİRİYOR

    Yeni ‘10 numara’yı İtalya’da bulan Trabzon, Milanlı Kucka için temaslarını hızlandırdı. 30 yaşındaki Slovak yıldızı ikna için, yakın arkadaşı olan vatandaşı Durica da devreye girdi. (Habertürk)

  • 7

    KARTAL’A RÜZGARIN OĞLU

    Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen beşiktaş, sürati nedeniyle Usain Bolt’a benzetilen Martin Rodriguez’i listesine aldı. 22 yaşındaki Şilili sol kanat için kulübü Cruz Azul ile temasa geçildi. (Posta)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız