Günün transfer haberleri (21 Ocak 2019)

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de devam ediyor. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ara transfer dönemi, 31 Ocak Perşembe günü sona erecek. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde hangi isimler var? Spor gazeteleri hangi transferleri yazıyor? İşte 21 Ocak 2019'un transfer haberleri...

Haberler ntv.com.tr 21.01.2019 - 06:15 Son Güncelleme : 21.01.2019 - 06:25

  • 1

    NİJERYALI’DAN ŞOK TALEP

    Fenerbahçe’nin her konuda anlaştığı 28 yaşındaki kanat oyuncusu Victor Moses, “Küme düşülürse, imaj kaybına uğrarım. Bu yüzden tazminat isterim. Ligde kalırsak da 200 bin euro istiyorum” dedi. (AKŞAM) 

  • 2

    BEŞİKTAŞ’TA NKOUDOU SESLERİ

    Siyah-beyazlılar Babel’in boşluğunu Fransız yıldızla dolduracak. Beşiktaş’ın Tottenham’da forma giyen Kevin Nkoudou ile ilgilendiği iddia edildi. Kartal’ın kiralama konusunda Ada ekibiyle anlaşmaya yakın olduğu 23 yaşındaki sol açığın kısa süre içinde İstanbul’da olacağı da belirtildi. (AKŞAM) 

  • 3

    FENERBAHÇE’YE SÜRPRİZ TEKLİF

    Menajerler Galatasaray’ın da radarında Senegalli golcü Demda Ba’yı Fenerbahçe’ye önerdi. Ba’nın Türkiye’ye gitmek için valizlerini topladığı belirtildi. (FOTOMAÇ) 

  • 4

    TREZEGUET İDDİASI

    Beşiktaş’la ilgili bir iddia da Mısır basınından geldi. Ülke medyasında, Kasımpaşa’da forma giyen Mısırlı futbolcu Trezeguet için siyah-beyazlıların temaslara başladığı yazıldı. (FOTOMAÇ) 

  • 5

    YAPRAK DÖKÜMÜ

    Pepe ve Babel’den sonra Quaresma da ayrılıyor. Portekizli futbolcu yapılan görüşmede ülkesine dönmek istediğini söyledi. Yönetim de oyuncunun maliyetinden kurtulmak için buna yeşil ışık yaktı. (SÖZCÜ) 

  • 6

    ALAN İKİ GÜNE KADAR GELİYOR

    Galatasaray golcü transferinde mutlu sona yakın. Sarı-kırmızılıların prensipte anlaştığı Alan Carvalho ve Benjamin Tetteh’in transferini en geç Salı gününe kadar açıklaması bekleniyor. (TAKVİM) 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız