Medipol Başakşehir Avrupa'ya veda etti

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftası H Grubu'nda Almanya'nın Leipzig takımına 4-3 yenildi. Gruubun diğer maçında PSG, M.United'ı 3-1 yendi. Bu sonuçlarla M.Başakşehir grupların bitmesine bir maç kala Avrupa'ya veda etti. 

Haberler ntv.com.tr 02.12.2020 - 22:49 Son Güncelleme : 03.12.2020 - 01:55

  • 1
    26’ncı dakikada Sabitzer kaleyi cepheden gördüğü pozisyonda ceza sahası dışında vurdu; top Skrtel'e ardından da Poulsen'e çarparak ağlara gitti: 0-1. 43’üncü dakikada sol taraftan ceza sahasına giren Forsberg’in pasında topla buluşan Mukiele, topu ağlara gönderdi: 0-2
  • 2

    45+3’üncü dakikada korneri kullanan Visca, topu ceza sahası dışındaki İrfan Can'a gönderdi. İrfan Can Kahveci’nin sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-2. 66’ncı dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Olmo, Ponck'u çalımlayıp topu ağlara gönderdi: 1-3.

  • 3
    72’nci dakikada Ba’nın pasında ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan İrfan Can, topu plase bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 2-3. 85’inci dakikada Başakşehir beraberliği yakaladı. İrfan Can'ın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 3-3.
  • 4
    90+2’nci dakikada Sörloth, Poulsen'in yerden pasında ceza sahası dışında topla buluştu. Bu oyuncunun şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-4. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5’inci maçında İstanbul Başakşehir, evinde Leipzig'e 4-3 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybetti.
  • 5
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız