Riekerink: Üzerimizde baskı mı oldu bilmiyorum!

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, "Belki rakiplerimizin aldığı sonuçlardan dolayı baskı mı oldu üstümüzde bilmiyorum ama göstermemiz gereken agresifliği rakibimiz gösterdi." dedi.

Haberler Ntvspor, Anadolu Ajansı 12.02.2017 - 21:44

  • 1
    Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, aldıkları Kayserispor yenilgisini "tutku ve arzu eksikliğine" bağladı.
  • 2
    Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Riekerink "Tabii ki kötü bir sonuç. Sezonda bazı önemli maçlar vardır ligin kaderini etkileyecek. Bu da onlardan bir tanesiydi. Puan farkını indirmek için fırsattı ama ne yazık ki kaybettik. İki tane duran toptan gol yedik. Şanssızlığın da dışında ilk yarıdaki performansımıza bakınca tutku ve arzu eksikliği vardı. Belki rakiplerimizin aldığı sonuçlardan dolayı baskı mı oldu üstümüzde bilmiyorum ama göstermemiz gereken agresifliği rakibimiz gösterdi" dedi.
  • 3
    Duran toplardan yedikleri iki gole de değinen Hollandalı teknik adam "Sezonun başında duran toplarda adam adama oynadık ve çok gol yedik. Alan markajına geçince belli bir dönem iyi gitti ama ne yazık ki boy anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Uzun bir takım değiliz. O da nedenlerden biri olabilir" ifadesini kullandı.
  • 4

    "PAS TERCİHLERİMİZİ İYİ YAPSAYDIK MAÇ ÇOK ERKEN KOPACAKTI"

    Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran Kayserispor'un teknik sorumlusu Hakan Ertürk, ortaya koydukları futbolun kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.
  • 5
    Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hakan Ertürk, Galatasaray'a ilk yarıda sadece 1 pozisyon verdiklerini belirterek, "İkinci yarı eğer pas tercihlerimizi iyi yapsaydık, maç çok erken kopacaktı." dedi.
  • 6
    Müsabakanın son dakikalarının stresli geçtiğini vurgulayan Ertürk, "Son bölümde 1 gol yedik. Ancak takımımız 90 dakika çok iyi mücadele etti. Rakibimizi iyi analiz etmiştik" ifadelerini kullandı.
  • 7
    Ara transfer döneminde kadrolarına 10 oyuncu kattıklarını anlatan Ertürk, "Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. İkinci yarı oynadığımız maçlarda 7 puan toplayarak iyi yolda olduğumuzu gösterdik. Daha iyi şeyler yapacağız. İlerleyen haftalarda bunu göreceğiz. İnşallah en kısa zamanda alt sıralardan çıkıp, daha üst noktalarda yerimizi almaya çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.
  • 8
  • 9
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız