Spor Toto Süper Lig'de üçüncü hafta

Spor Toto Süper Lig'de üçüncü hafta

Haberler 02.09.2013 - 11:55

  • 1

    Bursaspor siftah yaptı

    Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan Bursaspor, Medical Park Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı.
  • 2

    Bursaspor siftah yaptı

    Maçın 4. dakikasında kırmızı beyazlı takımın geliştirdiği atakta, Tita bekletmeden pasını Natxo İnsa'ya verdi. İnsa'nın pasıyla topla buluşan Baros, rakip takım defans oyuncularını çalımladıktan sonra vurdu, meşin yuvarlak ağlara gitti.
  • 3

    Bursaspor siftah yaptı

    35. dakikada yeşil beyazlı takımın rakip kalede kurduğu baskı sonuç getirdi. Bursasporlu oyuncu Murat'ın sağ kanattan ortasında kale direği önünde Battala'nın plase vuruşunda kaleci Hakan'dan dönen top arka direkte Pinto'nun önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda top filelere gitti ve skora eşitlik geldi.
  • 4

    Bursaspor siftah yaptı

    58.dakikada, Taiwo’nun ortasında kaleci Hakan Arıkan kalesini terk ediyor. Savunmada Anton Ferdinand'la anlaşamayan Hakan Arıkan, topa istediği gibi yumruklayamadı ve Anton Ferdinand ile çarpışarak yerde kaldı. Kısa düşen top ceza sahası içinde Murat Yıldırım'ın önünde kaldı. Murat Yıldırım da boş kaleye topu göndererek 58. dakikada Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi. Bu skorla Bursaspor puanını 4'e yükseltirken, Medical Park Antalyaspor 2 puanda kaldı.
  • 5

    Konya'da gülen Kasımpaşa

    Spor Toto Süper Lig'de 3. haftanın startı Konya'da verildi. Kasımpaşa, deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve 3. maçta 2.galibiyetini elde etti. Kasımpaşa'nın gollerini Babel ve Malki kaydederken, Konyaspor'un golünü Ali Çamdalı kaydetti.
  • 6

    Konya'da gülen Kasımpaşa

    Torku Konyaspor karşılaşmaya adeta golle başladı. 4. dakikada sağ kanattan Erdal Kılıçarslan'ın yaptığı ortaya ceza sahası iyi yükselen Ali Çamdalı, Torku Konyaspor'u Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçirdi.
  • 7

    Konya'da gülen Kasımpaşa

    Kasımpaşa aradığı golü 78. dakikada buldu. Sağ kanattan Adem Büyük'ün yaptığı ortayı Babel, Maliki'ye çevirdi. Suriyeli oyuncuda düzgün bir vuruşla günün başarılı ismi Itandje'yi mağlup etti.
  • 8

    Konya'da gülen Kasımpaşa

    Kasımpaşa galibiyet golünü 90. dakikada Hollandalı yıldızı Babel ile buldu. Sağ kanattan Viudez'in yaptığı ortaya boş pozisyonda vuran Babel, takımını 2-1 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla Kasımpaşa puanını 6'ya yükseltirken, Torku Konyaspor 3 puanda kaldı.
  • 9

    Cim Bom yine tekledi

    Eskişehir'de sessiz gece... Geçtiğimiz haftayı Bursa'da 1 puanla kapatan Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında konuk olduğu Eskişehirspor deplasmanından da galibiyet çıkaramadı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla son iki haftada 4 puan kaybetmiş oldu.
  • 10

    Cim Bom yine tekledi

    Galatasaray karşılaşmadaki ilk tehlikeli atağını 25. dakikada Drogba ile yakaladı. Kullanılan serbest vuruşta Selçuk, kale sahasına ortasını yaptı ve uzak kale direği yakınlarında Drogba'nın müsait durumda yaptığı kafa vuruşu diğer direğin yanından dışarıya gitti.
  • 11

    Cim Bom yine tekledi

    İkinci devreye çok hızlı başlayan Eskişehirspor Necati Ateş'le mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Savunmanın arkasında topla buluşan Necati'nin hafif sağ çaprazdan ceza sahasına girip yaptığı vuruş Muslera'nın ayağından kornere çıktı.
  • 12

    Cim Bom yine tekledi

    Oyunu Eskişehir yarı alanına yıkan Galatasaray maçın en net pozisyonundan Melo ile yararlanamadı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına indirilen topa Melo, boş kaleye topu ağlara gönderemedi ve kafa vuruşu üstten dışarıya çıktı.

    Bu sonuçla Galatasaray puanını 5'e Eskişehirspor ise 4'e yükseltti.
  • 13

    Elazığ ilk yarıda bitirdi

    Elazığspor, Kayserispor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Kırmızı-Beyazlılar galibiyet gollerini ilk devrede atarken, Kayserispor'un tek golü 66'da Jaja'dan geldi.
  • 14

    Elazığ ilk yarıda bitirdi

    16. dakikada Serdar Özkan'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Deniz Yılmaz, yatarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

    25. dakikada Kayserispor ceza alanının sağından yapılan ortada topu göğsüyle kontrol eden Ahmet, bekletmeden yaptığı vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.
  • 15

    Elazığ ilk yarıda bitirdi

    34. dakikada Özgür'ün ceza alanı dışından sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve fark üçe çıktı.  

    Mücadelenin ikinci devresinde, Kayserispor farkı azaltmak için tüm riskleri alarak oyunu rakip yarı alana yıktı. Sarı-Kırmızılılar, Bisseswar ile çok net fırsatları değerlendiremezken Jaja, 66'da skoru 3-1'e getirdi. Kayserispor'un sol kanattan gelişen atağında, Cleyton çalımlarıyla ceza sahası içerisine yöneldi, altı pasın hemen önünde topla buluşan Jaja düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
  • 16

    Elazığ ilk yarıda bitirdi

    Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele konuk ekibin 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Elazığspor puanını 4'e yükseltirken, Kayserispor 3 puanda kaldı.
  • 17

    Fenerbahçe, Sivasspor'a patladı

    Arka arkaya gelen kötü sonuçlar ve men kararı ile sarsılan; ardından yönetimin seçim kararı almasıyla kaosa yaklaşan Fenerbahçe'ye ilaç gibi galibiyet. Sarı lacivertliler Sivasspor'u evinde 5-2 yenerek moral depoladı.
  • 18

    Fenerbahçe, Sivasspor'a patladı

    Kronometreler 15'i gösterirken sağ kanattan hızlı gelişen atakta Emenike topu kale önüne çıkardı. Dirk Kuyt yakın mesafeden topu filelere yollamakta zorlanmadı. Bu arada golün ilginç tarafı, atağın, Sivasspor'un rakip yarı alanda paslaşması sırasında hakem Özgür Yankaya'ya çarpan top sonrası başlamasıydı.
  • 19

    Fenerbahçe, Sivasspor'a patladı

    Sağlı sollu akınlarla Sivasspor kalesini zorlayan Fenerbahçe, 32. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Kuyt'ın sol kanattan ceza sahasına kadar girip kale önüne çıkarmaya hazırlandığı topu, kırmızı beyazlı savunma kornere yolladı. Köşe vuruşunda topun başına geçen Meireles'in ortasında kalesinden çıkan Milan Borjan'dan önce Bruno Alves iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu.
  • 20

    Fenerbahçe, Sivasspor'a patladı

    Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Ümit Kurt karşılamak istedi ancak top arka direğe açıldı. Tam o noktada kendini unutturan Dirk Kuyt tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir lig maçında 2 gol birden atmış oldu.
  • 21

    Spor Toto Süper Lig'de üçüncü hafta

    Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başlayan 2. yarıda ilk tehlikeli akın ve gol yine Fenerbahçe'den geldi. Caner'in soldan ortasında Webo'nun şık kafa vuruşu, 4. Fenerbahçe golü olarak ağlarla buluşurken, dakikalar 49'u gösteriyordu.  

    55. dakikada, Burhan Eşer'in Fenerbahçe savunmasının arkasına yaptığı şık ortada Aatif Chahechouhe gelişine çok şık bir vuruşla, skoru 4-1'e getirdi.
  • 22

    Spor Toto Süper Lig'de üçüncü hafta

    83. dakikada Fenerbahçe yarı sahasında topla buluşan Cicinho, arkadaşı Burhan Eşer ile paslaştıktan sonra rakibi Egemen Korkmaz'ı geçerek kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Cicinho'nun hafif sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşta top, Volkan Demirel'e de çarparak ağlarla buluştu ve fark ikiye indi.

    Sarı lacivertlilerin yeni transferi Alper, 89. dakikada sağ kanatan içeriye gelip nefis bir ara topu çıkaran Gökhan Gönül'ün pasıyla buluştuğu topu filelere gönderdi ve maçın skorunu tayin etti.
  • 23

    Kartal hız kesmedi

    Beşiktaş ligde yoluna kayıpsız devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Gaziantepspor’u ağırlayan siyah beyazlılar, Almeida’nın ilk yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 yendi. Beşiktaş bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak haftayı lider kapattı.
  • 24

    Kartal hız kesmedi

    Oyunu rakip sahaya yıkan siyah beyazlılar, ilk dakikalarda rakip kalede önemli fırsatlar yakaladı. Gaziantepspor savunmasına zor anlar yaşatan Beşiktaş, 28. dakikada Almeida’nın attığı golle 1-0 öne geçti.
  • 25

    Kartal hız kesmedi

    Öne geçtikten sonra da Gaziantepspor kalesine yüklenmeye devam eden Beşiktaş, 34. dakikada penaltı kazandı. Gökhan Töre rakip yarı sahada sağ kanattan pasını Fernandes’e verdi. Ceza sahasına girdikten sonra rakibinden sıyrılmak isteyen Fernandes, Binya’nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi.
  • 26

    Kartal hız kesmedi

    Gaziantepsporlu futbolcular pozisyonun ceza sahası dışında olduğu yönünde itirazlarda bulundu. Ancak hakem penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Almeida, topu ağlarla buluşturarak takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti.
  • 27

    Kartal hız kesmedi

    Kalan bölümde Gaziantepspor’un da çabaları sonucu değiştirmezken, Beşiktaş ilk devrede Almeida’nın attığı gollerle sahadan 2-0’lık sonuçla galip ayrıldı.
  • 28

    Sessizliği İlhan bozdu

    89 dakikada gol sesinin çıkmadığı mücadelede Karabükspor, Gençlerbirliği'ni son dakikada İlhan Parlak'ın penaltıdan attığı gol ile 1-0 mağlup etti.
  • 29

    Sessizliği İlhan bozdu

    25. dakikada Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz'ın ceza sahası dışından çektiği şutta top, üst direkten geri döndü. Kardemir Karabükspor defansı meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
  • 30

    Sessizliği İlhan bozdu

    Mücadelenin ikinci devresi yüksek tempoda oynandı ve iki takım da çok sayıda gol pozisyonu yakaladı.89 dakikası golsüz eşitlikle devam eden maçta, sessizliği İlhan Parlak bozdu. 

    Kazanılan penaltı sonrası topun başına geçen İlhan Parlak, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Penaltıyı yaptıran Ante Kulusic, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.
  • 31

    Sessizliği İlhan bozdu

    90+4'te Gençlerbirliği'nin çalıştırıcısı Metin Diyadin, hakeme sinirlenerek önce oyun alanına girdi ve ardından da soyunma odasına yöneldi. Mücadele Karabükspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Karabükspor puanını 7'ye yükselterek ligde 2. sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 3 puanda kaldı.
  • 32

    Yenilerin kapışmasında kazanan Rize oldu

    Spor Toto Süper Lig'in iki yeni ekibi Çaykur Rizespor ile Kayseri Erciyesspor, 3. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor, Ali Adnan ve Eren'in golleriyle 2-1'lik skorla sahadan galip ayrıldı.
  • 33

    Yenilerin kapışmasında kazanan Rize oldu

    Karşılamaya hızlı başlayan ev sahibi Çaykur Rizespor 7. dakikada Iraklı oyuncusu Ali Adnan ile öne geçti. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sercan Kaya, Cernat ile paslaştı. Topu tekrar kontrol eden Sercan Kaya, ceza sahası dışındaki Ali Adnan'a pas verdi. Bu oyuncunun orta şut karışımı vuruşunda top ağlarla buluştu.
  • 34

    Yenilerin kapışmasında kazanan Rize oldu

    İkinci yarıya da istediği gibi başlayan ÇayKur Rizespor'da bu kez sahne alan isim Eren Albayrak oldu. Eren ile farkı 2'ye çıkaran Rizespor'a karşılık 76. dakikada Björn Vleminckx'den geldi. Belçikalı oyuncu attığı golle farkı 1'e indirdi.
  • 35

    Yenilerin kapışmasında kazanan Rize oldu

    Mücadelenin 88. dakikasında Kayseri Erciyesspor'da Björn Vleminckx kırmızı kart görerek takımını son dakikalarda 10 kişi bıraktı.  

    Bu galibiyetle Çaykur Rizespor puanını 6'ya yükseltirken Kayseri Erciyesspor ise 1 puanda kaldı.
  • 36

    Avrupa Fırtına'sı Ege'de kesildi

    UEFA Avrupa Ligi elemelerinde mağlubiyet yüzü görmeyen ve tarihinde ilk kez gruplara kalan Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci yenilgisini Ege'de tattı. Akhisar Belediyespor, bordo-mavilileri 3-0'lık skorla eli boş gönderirken evinde 2'de 2 yaptı.
  • 37

    Avrupa Fırtına'sı Ege'de kesildi

    Bordo-mavililerin Fransız yıldızı Florent Malouda kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu gerçekleştirdi ancak açıyı iyi kapatan Oğuz gole izin vermedi. Karadeniz ekibi ataklarını yinelerken kalesinde golü gördü. 11. dakikada Güray'ı sol kanattan ortasına gelişine vuran Bruno, kaleci Onur'u adeta çaresiz bıraktı ve Akhisar'ı 1-0 öne geçirdi.
  • 38

    Avrupa Fırtına'sı Ege'de kesildi

    İkinci yarıya daha iştahlı başlayan Trabzonspor beraberlik için rakip sahada baskısını giderek arttırdı. İlk yarıda olduğu gibi gole en yakın isim olan Henrique'nin 49'daki röveşatası üst direkte patladı.
  • 39

    Avrupa Fırtına'sı Ege'de kesildi

    Sol kanatta Güray Vural'ın gönderdiği pasla sol çaprazda bomboş pozisyonda topla buluşan Oumar Niasse ceza sahası içerisine kadar topla birlikle ilerledikten sonra yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Onur'un solundan filelerle buluşturdu Akhisar büyük bir sevince boğdu.
  • 40

    Avrupa Fırtına'sı Ege'de kesildi

    88'de Kenan Özer maçın skorunu tayin eden gole imzasını attı. Niasse, yerden pasını ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Kenan Özer'e verdi ve Kenan, Gustavo Colman'dan kurtulduktan sonra yüzünü kaleye döner dönmez şutunu göndererek topu Trabzonspor ağlarıyla buluşturdu ve maçın skorunu belirledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız