Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta geride kaldı. İşte yirmi beşinci haftada oynanan maçlar ve sonuçları.

Haberler 18.03.2013 - 17:44

  • 1

    Kral Cim-Bom'a hayat verdi

    Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan Galatasaray, çeyrek finaldeki rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho'nun da izlediği karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

    Henüz 3.dakikada, sağ kanattan Didier Drogba'nın uzun pasını Selçuk İnan kafayla ceza sahası içerisindeki Wesley Sneijder'e indirdi. Sneijder topu kontrol edip şutunu çekti, top kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu ve Hollandalı yıldız bu sezon ligdeki 2. golüne imza attı.
  • 2

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Melo'nun uzun pası ile ceza sahası dışında topla buluşan Drogba yerden pasını ceza sahasının hemen içerisinde bulunan Burak Yılmaz'a gönderdi. Burak Yılmaz yüzünü kaleye döner dönmez şutunu çekti ve topu Ertuğrul'un sağından ağlara gönderdi.  

  • 3

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    31. dakikada topsuz alanda Emmanuel Eboue'ye arkadan tekme atan Bobo, direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
  • 4

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    38. dakikada Melo, Sabri ile girdiği verkaçın ardından yerden pasını ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Burak'a gönderdi. Burak Yılmaz yerden düzgün bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı. Burak Yılmaz bu golle bu sezon ligdeki 16. golüne imza attı.
  • 5

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    90.dakikada Cleiton ara pasını ceza sahası içerisinde sol çaprazda bulunan Biseswar'a verdi. Biseswar'ın gelişine çektiği şut kaleci Muslera'nın sağından ağlarla buluştu ve skor 3-1'e geldi. Biseswar bu sezon ligdeki 2. golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 3-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Galatasaray puanını 50'ye yükseltirken, Kayserispor ise 36 puanda kaldı.
  • 6

    Bursa Avrupa hedefini sürdürdü

    Bursa'da ilk 45 dakikası nefesleri kesen mücadelede futbolsever gole doydu. Bursaspor alt sıralara düşme tehlikesi yaşayan Trabzonspor'u Batalla(2) ve Şener'in golleriyle 3-2 mağlup ederek Avrupa hedefini tazeledi.
  • 7

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Henüz 2.dakikada Şener topu alıp sağ kanattan son çizgiye indi ve kale sahası içine yerden ortasını gönderdi. Gelen topa kalabalık arasından vuran Batalla takımını öne geçirdi. Trabzonspor aradığı golü 11. dakikada Henrique ile buldu. Henrique uzun atılan topla Kaleci Carson’la karşı karşıya kaldı ve Carson'ın üzerinden aşırtıp takımına beraberliği getirdi.
  • 8

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Trabzonspor 22. dakikada topla buluşan Olcan Adın topu kontrol ettikten sonra sol ayağının dışıyla sağ taraftan ceza sahasına koşan Halil'e çok güzel bir pas gönderdi. Halil Altıntop kendisine gelen topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda öne geçirdi.
  • 9

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    35.dakikada Yeşil beyazlı ekip, rakip yarı alanının ortalarından serbest vuruş kazandı. Doğrudan penaltı noktası üzerine doğru gelen topa çok güzel bir kafa vuruşu yapan Batalla topu arka direk yakınlarından ağlarla buluşturdu. Takımının ve kendisinin 2.golünü atan Batalla bu sezonda 12.golünü atarak gol krallığı yarışında da iddialı konuma geldi.   İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala Şener Özbayraklı'nın ceza sahası içine girmeden sağ çaprazdan yaptığı mükemmel vuruşla golü attı ve takımını tekrar öne geçirdi. İkinci yarıda gol sesi çıkmayan maçı Bursaspor 3-2 kazanarak puanını 40'a yükseltirken Trabzonspor ise 31 puanda kaldı.
  • 10

    Eskişehir son dakikada nefes aldı

    Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor ve Sanica Boru Elazığspor karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.
  • 11

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Eskişehirspor 13. dakikada Diomansy Kamara'nın golüyle öne geçti. Sanica Boru Elazığspor bu gole 42.dakikada Köksal Yedek’le karşılık verdi ve skoru eşitledi ve 74.dakikada Serdar Gürler'in golüyle öne geçti.  90.dakikada  Eskişehirspor ise Necati'nin attığı penaltı golüyle eşitliği sağladı ve takımına evinde 1 puanı getirdi.
  • 12

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Mustafa Kamil Abitoğlu, penaltıya itiraz eden Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ı tribüne gönderdi. Eskişehirspor bu beraberliğin ardından puanını 36'ya, Sanica Boru Elazığspor ise 31'e yükseltti.
  • 13

    İstanbul ekibi rakibinin umutlarını azalttı

    Düşme potasından uzaklaşmak isteyen İstanbul BŞB, ligin dibindeki Mersin İdman Yurdu'nu 4-2 mağlup etti, İstanbul ekibi 6 hafta sonra galibiyete uzandı. 

    Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 8. dakika devre arasında kadrosuna kattığı Zenke ile golü buldu. Golün ardından da hızı kesmeyen ev sahibi ekip ikinci golü de çok geçmeden buldu. İstanbul BŞB'de sahneye çıkan isim 12. dakikada Tom Silva oldu. Maçın ilk yarısı İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
  • 14

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Rakibinin etkisiz oyunundan iyi faydalan ev sahibi ekip 64. dakikada Mahmut Tekdemir ile farkı 3'e çıkardı. 3. golden sonra iyice rahatlayan  İstanbul BŞB kısa bir süre sonra Samuel Holmen ile 4. golü de buldu.
  • 15

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Oyun disiplininden iyice kopan Mersin İdmanyurdu 80. dakikada Mert Nobre ile golü buldu ve skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşmada son sözü 88. dakikada Mert Nobre söyledi. Nduka'nın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Nobre, sert bir vuruşla topu ağlara yolladı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca İstanbul Büyükşehir Belediyespor sahadan 4-2 galip ayrılarak kritik bir galibiyet aldı. Bu sonuçla İstanbul BŞB puanını 32'ye çıkarırken Mersin İdmanyurdu ise 21 puanla ligin dibine demir attı.
  • 16

    Gençlerbirliği çıkışını sürdürdü

    Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği evinde Karabükspor'u konuk etti. Başkent ekibi, rakibinin 10 kişi kaldığı mücadeleyi 89'da Vleminckx'in golüyle 2-1 kazanarak çıkışını sürdürdü.   Karşılaşmaya hızlı başlayan Başkent temsilcisi 9. dakikada Petrovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Devrenin sonuna doğru oyunda dengeyi kuran Karabükspor 40. dakikada bunu tabelaya da yansıttı. Ceza sahası içinde Serkan Kurtuluş'un bir anlık hatasını iyi değerlendiren Luton Shelton maçı 1-1'e getirerek ilk yarının skorunu belirledi.
  • 17

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Mücadelenin ikinci yarısında Anıl Karaer'in ikinci sarı kart görmesiyle 10 kişi kalan Karabükspor, Gençlerbirliği'ne uzun bir süre dirense de 89. dakikada gole engel olamadı. Tosic'in ortasında arka direğe hareketlenen Vleminckx'in kafa vuruşunda top Kardemir Karabükspor fileleriyle buluştu.
  • 18

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Karşılaşmada başka gol olmayınca Gençlerbirliği, Kardemir Karabükspor'u 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takım puanını 37'ye çıkarırken Karabükspor son 8 haftada topladığı 3 puanla kötü gidişata son veremedi ve 30 puanda kaldı.
  • 19

    Kartal direğe takıldı

    Beşiktaş, bu sezon İnönü Stadı'nda ikinci kez yıkıldı... Sahadan 3-1 galip ayrılan Kasımpaşa, Siyah-beyazlıları tarihinde ilk kez devirme başarısı gösterdi. İkinci yarıda sayısız pozisyonu değerlendiremeyen Beşiktaş iki kez direği takıldı.
  • 20

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    8.dakikada Fabian Ernest’in ceza sahasına yaptığı ortaya Tabare Viudez kafayı vurdu ve Kasımpaşa’yı öne geçirdi. Golden 5 dakika sonra Mamadou Niang’ın pasında topa buluşan Olcay Şahan ceza alanının hemen dışından yaptığı klas vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. 33.dakikada  Paşa'dan Djalma sahne aldı ve konuk takım soyunma odasına 2-1'lik skorla önde gitti.
  • 21

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    İkinci yarı kapanan Kasımpaşa karşısında birçok pozisyon bulan Siyah-beyazlılar iki kez direğe takıldı. Kontra ataklarla gol arayan Kasımpaşa, 78'de bunu gerçekleştirdi ve Halil Çolak'la skoru belirledi ve maç 3-1 sona erdi. Böylece Kasımpaşa, aynı sezon içinde Fenerbahçe ve Trabzonspor'u 2-0, Galatasaray'ı 2-1 yendikten sonra BJK'yi de mağlup etmeyi başardı.
  • 22

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Bu skorla Beşiktaş bu sezon evinde ikinci yenilgisini aldı ve haftayı 43 puanla kapattı. UEFA Avrupa Ligi için iddiasını sürdüren Kasımpaşa, 3 haftada 7 puan toplayarak 4. sıradaki yerini korudu ve puanını 40'a yükseltti.
  • 23

    Antep deplasmanda ilk kez kazandı

    Süper Lig'de haftaya 29 puanla düşme potasında giren Orduspor ve Gaziantepspor kritik maçta Ordu 19 Eylül'de kozlarını paylaştı. Gaziantepspor, ilk dış saha galibiyetini 3-2'lik skorla alırken alt sıraların kaynadığı haftalarda rakibini adeta ateşe attı.
  • 24

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    14.dakikada Darvydas Sernas’ın pasında topla buluşan Haris Medunjanin ceza sahası dışından vuruşunu yaptı ve takımını öne geçiren gole imzasını attı. 29. dakikada topla buluşan Bogdan Stancu ceza sahasına doğru girerken Gilles Binya'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Bülent Yıldırım penaltı noktasını gösterdi ve topun başına geçen Stancu hata yapmayarak maçı 1-1'e getirdi.
  • 25

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    71. dakikada Gaziantepspor'u öne geçiren gol Darvydas Sernas'tan geldi. Sağ kanattan gelişen konuk ekibin atağında topla buluşan Oktay Delibalta ortasını kaleci Fornezzi yumruklayarak uzaklaştırmaya çalıştı ancak top Sernas'ın önünde kaldı. Litvanya'lı futbolcu rahat pozisyonda topu ağlara gönderdi.
  • 26

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Kırmızı beyazlıların sevinci sadece iki dakika sürdü. 73.dakikada Javier Umbides'in ortasında topa harika bir şekilde yarım vole vuran Atilla Turan takımına beraberliği getirdi. 75.dakikada sahneye yine Sernas çıktı ve attığı frikik golüyle takımını tekrar öne geçirdi. Antep temsilcisi, deplasmanda aldığı bu altın değerindeki galibiyetle düşme potasında derin bir nefes aldı. Konuk ekip puanını 32'ye çıkarak Orduspor'u 29 puanda bıraktı.
  • 27

    Akhisar altın değerinde bir 3 puan kazandı

    Ligde kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maça istediği başlangıcı yapamadı. Ev sahibi takımın kalesine ilk dakikalarda etkili gelen Sivasspor, 17. dakikada Hakan Arslan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı bu skorla bitti.
  • 28

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    52.dakikada atılan uzun topta rakip savunmanın arkasına sarkıp kaleciyle karşı karşıya kalan Kenan Özer'i arkadan yaptığı faulle düşüren ve penaltı yapan Ziya Erdal kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.  Penaltı atışını Gekas kullandı ve gole çeviremedi.
  • 29

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Kalan bölümde Akhisar Belediyespor rakip kaleye yüklenirken, ev sahibi takım 79. dakikada Kenan Özer’in attığı golle skora 1-1 eşitlik getirdi. Sivasspor kalesine etkili gelmeye devam eden Akhisar Belediyespor, 89. dakikada penaltıyı kaçıran Gekas’ın bu kez golü atıp skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Bu skorla Akhisar Belediyespor puanını 26’ye çıkartarak ligde kalma yolunda umut tazelerken, Sivasspor da 32 puanda kaldı.
  • 30

    Fenerbahçe takibi bırakmadı

    Galatasaray'ın haftayı 3 puanla kapatmasının ardından şampiyonluk yarışında mutlak 3 puana ihtiyacı olan Sarı-Lacivertliler, deplasmanda Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti.


  • 31

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    11. dakikada Kuyt'ın pasıyla rakip yarı alanda topla buluşan Salih Uçan kaleyi görür görmez ceza sahası dışından şutunu çekti ve kaleci Ndjock çabalarına rağmen köşeye giden top ağlarla buluştu.
  • 32

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    32. dakikada, Antalyaspor savunmasından atılan uzun topta Joseph Yobo kafayla topu karşılasa da ceza sahasının hemen gerisinde Isaac Promise topla buluşan isim oldu. Promise'nin pasında ceza sahası yayı üzerinde bulunan Tita topla buluştu ve kaleye gönderdiği sert şuta Volkan Demirel’in müdahalesine rağmen top ağlarla buluştu ve skora denge geldi.
  • 33

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    42. dakikada Fenerbahçe yine alışılan gollerinden birini attı ve tekrar üstünlüğü yakaladı. Caner'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Gökhan ön direkte kafayla topu altıpasa gönderdi ve Sow kafayla topu ağlara gönderdi.
  • 34

    Spor Toto Süper Lig'de yirmi altıncı hafta

    Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Fenerbahçe puanını 46'ya yükseltirken, Antalyaspor ise 37 puanda kaldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız