Wenger'in yerine Allegri ya da Luis Enrique

İngiliz basını, sezon sonunda Arsenal'den ayrılacağını açıklayan Arsena Wenger'in yerine gelebilecek en güçlü iki adayın Massimiliano Allegri ya da Luis Enrique olduğunu yazdı.

Haberler ntv.com.tr 07.05.2018 - 14:33 Son Güncelleme : 07.05.2018 - 14:36

  • 1
    Sezon sonunda Arsenal'den ayrılacağını açıklayan Arsene Wenger'in Emirates'teki son maçında gol şov (5-0)  yaşanırken, yerine gelecek adaylar da konuşulmaya devam ediyor. Londra takımı müstakbel hoca adayı sayısını ikiye indirdi, final kararın 2 hafta içinde verilmesi bekleniyor...
  • 2

    İTALYAN YA DA İSPANYOL GELİYOR

    İngiliz Sky Sports'un haberine göre Arsenal yönetimi 22 yıllık görevinden artık resmi olarak ayrılan Wenger'in yerine Massimiliano Allegri yada Luis Enrique'yi istiyor.
  • 3

    ARSENAL'İN BÜTÇESİ İYİ

    Haberde ayrıca iki hocanın da kulübün yönetim yapısı nedeniyle işi almak istediği de belirtiliyor. Arsenal, kulüp olarak yıllardır nakit akışı iyi işleyen takımlardan birisi...
  • 4

    JUVENTUS'LA 4. ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

    Son 3 sezondur İtalya Seri A'da şampiyon olan Juventus'un başında olan 50 yaşındaki İtalyan çalıştırıcı, 4. şampiyonluğuna da çok yakın. Juventus, ligin bitimine 2 hafta kala en yakın rakibi Napoli'nin 6 puan önünde lider durumda.
  • 5

    SON TAKIMI BARCELONA

    30 Haziran 2017'de Barcelona'daki görevinden ayrılan İspanyol çalıştırıcı o günden beri bir kulüp çalıştırmadı. 47 yaşındaki Enrique, Barcelona kariyerinde 2 kere La Liga şampiyonu olurken bir kere de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmayı başardı.
  • 6

    22 YILLIK HOCANIN VEDASI

    1996 yılında Arsenal'in başına geçen 68 yaşındaki Fransız teknik adam Arsene Wenger, takımının başında Emirates Stadı'nda son kez bir maça çıktı. Fransız çalıştırıcı, 22 yıl başında bulunduğu  Arsenal'den sezon sonunda ayrılacağını açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız