İlham veren tasarımlar

Hayatımızı kolaylaştırmanın dışında, görsel özellikleriyle de dikkat çeken telefonlar...

Haberler 11.02.2014 - 14:28

  • 1

    LG G Flex

    Günlük hayatımıza hızlı bir giriş yapan ve bugün vazgeçilmezlerimizden biri olan cep telefonları, teknolojik ilerlemelerin yanı sıra, tasarımlarıyla da büyük bir ilerleme gösterdi. Hayatımızı kolaylaştırmanın dışında, görselliğiyle de dikkat çeken telefonlar...

    6 inç kavisli ekranıyla dikkatleri çeken LG G Flex, isminden anlaşılacağı üzere esneme özelliğine de sahip.

    Ayrıca cihazın arka paneli, çizik ve darbelerele karşı kendini yenileyebilerek tamir edebiliyor.
  • 2

    Motorola Moto X

    Motorola, rakiplerinden farklı olarak kullanıcıya cihazın dış görünümünü kişiselleştirme, renklerini belirleme imkanı sunuyor.
  • 3

    Samsung Galaxy S4 Zoom

    Telefon ve dijital fotoğraf makinesini bir araya getiren teknoloji...
  • 4

    iPhone 5S

    iPhone 5s ile hayatımıza giren 'parmak izi tarayıcı', ana ekran tuşuyla birlikte yer alıyor.  Tuş işlevselliği dışında görsel olarak da cihazı tamamlıyor.
  • 5

    Samsung Hennessy and Samsung Galaxy Golden

    Bir döneme damgasını vuran kapaklı telefonlar, bu kez Android ile geri dönüyor. 3.3 inçlik Samsung'lar, Android 4.1 ve çift sim kart özelliklerine sahip. Kullanıcılara nostaljik bir hava sunacak olan cihazlar, onların aynı zamanda teknolojiden de geri kalmamasını sağlayacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız