Ronaldo dizi için kolları sıvadı (Facebook ile anlaştı)

Ünlü futbolcu Ronaldo sosyal medya devi Facebook ile anlaştı. Ronaldo sosyal medya üzerinden yayınlanacak dizi için kolları sıvadı.

Haberler ntv.com.tr 11.05.2018 - 09:45 Son Güncelleme : 11.05.2018 - 15:27

  • 1

    Futbol dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Cristiano Ronaldo, sosyal medya devi Facebook ile yaptığı anlaşma kapsamında dizi sektörüne adım atıyor. 

  • 2

    Sosyal medya üzerinden yayınlanacak bir dizi için Facebook ile anlaşan Ronaldo'nun ilk dizisinde taşrada mücadele eden ve genç kızlardan oluşan bir futbol takımının New York‘a uzanan macerası aktarılacak. 

  • 3

    Facebook’un yeni yayın servisi Facebook Watch için çekilecek dizinin ismi ve yayına gireceği tarih ise şimdilik bilinmiyor.  

    Facebook'un ilk dizi projesi Catherine Zeta-Jones'un başrolde olduğu  Queen  America  olmuştu. Ronaldo'nun yer alacağı yapım  ise platformun ikinci dizi projesi olacak gibi görünüyor. 

  • 4
    Gelen ilk bilgilere göre, dizinin senaryosu  Memphis Beat‘in yaratıcıları Liz Garcia ve Josh Harto tarafından yazılıyor. ABD basınında yer alan haberlere göre, Ronaldo yağımcılar arasında yer alıyor.
  • 5
    Bir anime serisi ile de hayranlarının karşısına çıkacak olan Ronaldo Strike Force 7 isimli bir yapımda yer alacak. Gelen ilk bilgilere göre, Strike Force 7 dijital platformlarda yer alacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız