Twitter'da yeni 'Bookmark' özelliği: Bookmark nedir, nasıl yapılır?

Sosyal medya platformu Twitter'a yeni gelen 'Bookmark' özelliği, birçok kullanıcının dikkatini çekti. Twitter'da artık attığınız tweetleri, bookmark yani yer imi olarak kaydedenlerin sayısını görüntüleyebileceksiniz. Peki, bookmark nedir, nasıl yapılır?

Haberler ntv.com.tr 22.03.2023 - 16:39

  • 1
    Bookmark, sevdiğiniz ve tekrar ziyaret edebileceğiniz, tek bir yerde tutmak istediğiniz bir tweeti (veya birkaçını), istediğiniz zaman kolay ve hızlı erişim için bir zaman çizelgesine kaydetmenizi sağlar.
  • 2

    YER İMLERİ SADECE KİŞİYE ÖZELDİR

    Twitter'da kullanıcıların yer imi olarak kaydettiği içerikler daha sonradan kolaylıkla ulaşılabilir ve sadece kişiye özeldir. Yer imleri yalnızca sizin tarafınızdan Twitter hesabınızdan görüntülenebilir.
  • 3

    BOOKMARK NASIL YAPILIR?

    Adım 1

    Bir tweetten, paylaş simgesine dokunun ve tweeti Yer İşaretlerine Ekle öğesini seçin.

    Adım 2

    Kayıtlı tweetlerinizi görüntülemek için profil simgesi menünüzden Yer İmleri'ne dokunun.

  • 4

    Adım 3

    Kayıtlı bir Yer İşaretini kaldırmak için, Yer İşaretleri zaman akışınızdaki Tweet'ten paylaş simgesine dokunun ve Tweet'i Yer İşaretlerinden Kaldır öğesini seçin .

    Tüm yer işaretlerinizi aynı anda kaldırmak için Yer İşaretleri zaman çizelgenizin üst kısmındaki daha fazla simgesine de dokunabilirsiniz

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız