UFO fuarında neler yapılır?

İngiltere'nin Manchester kenti hafta sonu sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Uyanış - UFO&Bilinçli Yaşam Fuarı adlı etkinlikte uzaylıların varlığı ve komplo teorilerine kadar pek çok şey tartışıldı.

Haberler 06.03.2017 - 09:46

  • 1

    Alüminyum folyonun faydaları

    Fuara iki binden fazla kişi katıldı. "Uzaylılar zihinlerini okumasın" diye alüminyum folyo şapka takanlardan uzaylı desenli tişört ve çanta kullananlara kadar geniş bir katılımcı kitlesi sabah erken saatlerden itibaren Bowlers Sergi Merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

    Kaynak: DW Türkçe

  • 2

    "Gerçek" boyutta UFO

    Fuarda gerçek boyutta olduğu söylenen UFO ve uzaylı maketleri en çok ilgi çekenler arasındaydı. Çoğu katılımcı UFO'ya binip uçup gitmek istese de sadece fotoğraf çektirmekle yetinmek zorunda kaldı.
  • 3

    Uzaylılar iyi mi kötü mü?

    Peki uzaylılar gerçekten var mı? Varsalar iyi niyetli mi yoksa kötü niyetliler mi? Fuarda bir konferans veren araştırmacı yazar Alan Foster'a göre 3 çeşit uzaylı var: İyi, kötü ve hiçbir şeye karışmayan gözlemci uzaylılar...
  • 4

    Kaçırma olayları gerçek mi?

    Uzaylıların insanları gerçekten kaçırıp kaçırmadığı konusu da fuarda tartışıldı. Tabii fuardakilerin çoğu kaçırmaların gerçekliği konusunda hem fikirdi. Yazar Foster bazı belirtileri anlattı: Vücutta implant, kayıp zaman, yanlış kıyafet ya da çamurlu ayaklarla uyanmak, vücutta ani yara izleri ya da bilinmeyen hamilelikler...
  • 5

    Biraz şamanizm biraz reiki

    Çadır şeklinde kurulmuş bazı standların içinde şaman okumaları yapılıp tarot falları bakıldı. Yoga, meditasyon etkinliklerinin yanı sıra kristallerle rahatlama masajları yapıldı. Tabii hepsi için belirli meblağların ödenmesi gerekti.
  • 6

    Uzaylılara dair her şey

    Dünya dışı yaşam meraklılarını bir araya getiren böyle bir etkinlikte tabii ki dünya dışı yaşama dair hatıralık eşyalar da vardı... Mesela uzaylı figürleri...
  • 7

    Yolda uzaylılara rastlamak

    Fuarda salonun her köşesinde bilim kurgu filmlerinden tanıdığımız karakterler vardı... Küçük bir bağış karşılığında isteyenlerle fotoğraf çektirdiler.
  • 8

    Star Wars ekibi

    Star Wars (Yıldız Savaşları) da tam kadro fuardaydı. Yıldız Savaşları karakterlerine bürünen görevlilerin topladığı bağışların kanserle mücadele eden gençlere verileceği kaydedildi.
  • 9

    Star Wars kantini

    Fuar katılımcılarının yorulduğunda dinlenmek ve bir şeyler içebilmek için kullanabilecekleri kantin de insana kendini Star Wars filminde hissettirecek şekilde hazırlanmıştı. Ancak her an içeri girip saldırı düzenleyebilecek 'Fırtına Birlikleri'ne de dikkat etmek gerek.
  • 10

    E.T. yola çıkmak üzere

    Fuarda sevimli uzaylı E.T. de unutulmamış. Ona ayrılan köşede uzay gemisine binmek için beklerken görülüyor.
  • 11

    Varışı beklemek...

    Fuar kapsamında UFO, uzaylı ve uyanış temalı resimler çizen ressamlar da eserlerini sergiledi. İngiliz ressam Llyod Canning de Yıldız Çocuk, Varışı Beklemek (fotoğraftaki) gibi tablolarıyla fuara katıldı.
  • 12

    Erich Von Däniken ile final

    Erich Von Däniken ile final

    Fuarın kapanışı yazar Erich von Däniken'in verdiği yaklaşık 2 saatlik konferansla sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız