16 yaşındaki N.G. günlerce kabusu yaşadı | İşkence ve cinsel istismarda bulunup, sosyal medyada paylaştı

Bursa’da annesi cezaevine girince yalnız yaşamaya başlayan 16 yaşındaki N.G., erkek arkadaşı olduğu belirtilen Hamza Han tarafından 10 Haziran günü kaçırıldı. N.G.’yi Osmangazi ilçesindeki bir evde tutan Han, N.G.’ye cinsel istismarda bulundu, günlerce işkence etti.

Haberler DHA 04.09.2023 - 12:24 Son Güncelleme : 04.09.2023 - 17:09

  • 1

    Bursa’da annesinin tutuklanmasıyla birlikte yalnız yaşamaya başlayan 16 yaşındaki N.G., erkek arkadaşı olduğu belirtilen Hamza Han tarafından 10 Haziran’da kaçırıldı.

    Osmangazi ilçesinde bir evde tutulan N.G., günlerce işkenceye maruz bırakıldı, cinsel istismara uğradı.

    BABASI CEZAEVİNDEN ÇIKIP POLİSE BİLDİRDİ

    N.G.’nin 20 Ağustos’ta cezaevinden çıkan babası S.G.’nin polise şikayetiyle yakalanan Hamza Han, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Han’ın, genç kıza işkence ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştığı da belirlendi.

  • 2

    2,5 ay boyunca kabus dolu günler yaşayan N.G. ise kurtarılmasının ardından yaşadıklarını anlattı.

  • 3
    “O benim, çocukluk hayallerimi mahvetti. Okula gidiyordum, hayatımı altüst etti. Bana zorla cinsel istismarda bulundu. Kabul etmediğim zaman beni dövüyordu, şiddet uyguluyordu.” diyen N.G., Hamza Han’ın annesini de dövdüğünü anlattı. N.G., “Gelip, ailemi dövdü, annemin kolunu kesti. Kardeşlerimin rüyasına giriyordu, korkudan yatamıyorlardı. Kafama silahın dipçiğiyle vurdu, elimi sıcak suyla yaktı, beni demirlerle dövdü.” diye konuştu.
  • 4

    Kızını kurtarmak için gittiği evde Hamza Han tarafından saldırıya uğradığını söyleyen baba S.G., ise şunları söyledi:

    “Çocuğum 2 ay boyunca şiddete maruz kaldı. Zorla cinsel istismarda bulunmuş. Çocuğumu elinden kurtaramadım. Çocuğumun bütün gelecek hayallerini çaldı. En ağır ceza ile yargılanmasını istiyorum. Onun gibilerin dışarı çıkmasını istemiyorum. Kesinlikle dışarı çıkmasın, adalet cezasını versin.”

  • 5

    Hamza Han ise polis ve savcılıktaki ifadelerinde suçlamaları kabul etmedi.

    Han, “Dini nikah yapıp, ilişkiye girdik. Uyuşturucuyu kendisi kullanıyordu. Vücudundaki darp izlerini kimin yaptığını bilmiyorum.” dedi.

    Han, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız