18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları 2024: En yeni, güzel, anlamlı ve kısa 18 Mart Çanakkale Zaferi sözleri

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajlarıyla bu yıl yine kahraman Türk ordusu vatandaşlar tarafından anılacak. 1. Dünya Savaşı sırasında Atatürk'ün önderliğinde alınan bu yüce zaferle, 18 Mart Çanakkale Zafer her yıl milli bir gün olarak kutlanmaktadır. Bu özel günü sosyal medya paylaşımlarıyla kutlamak isteyen vatandaşlar ise en yeni, güzel, anlamlı ve kısa 18 Mart Çanakkale Zaferi sözlerini araştırıyor. İşte bu kutlu güne özel derlenen en güzel 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları ve sözleri.

Haberler ntv.com.tr 18.03.2024 - 09:25

  • 1
    18 Mart Çanakkale Zafer, her yıl Çanakkale'yi büyük bir kahramanlıkla savunan Türk ordusunu yad etmek için kutlanmaktadır. Atatürk'ün "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum!" sözüyle büyük bir kahramanlık destanı yazan Türk ordusu için en güzel ve anlamlı mesajları sizler için derledik. İşte 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'ne özel anlamlı ve güzel mesajlar.
  • 2

    EN GÜZEL 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ SÖZLERİ

    18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Zaferiniz kutlu olsun.

    18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

    Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.
  • 3
    Tüm dünyaya Türklerin eğilmeyeceğini gösterdiğimiz büyük zaferi yıl dönümünde saygı ile anıyorum.

    Tarihin altın sayfalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyor, onların emaneti olan bu vatanı korumak için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

    Toprağı vatan yapan şehitlerimizi Minnet ve Saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun. 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Minnetle Yâd ediyoruz.
  • 4
    Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Aziz Türk milletimizin bu onurlu günü kutlu olsun.

    Çanakkale'de yazılan destanın ışığında, milletimizin birlik ve beraberliğinin önemini bir kez daha hatırlıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

    Atatürk'ün önderliğinde kazanılan bu zafer, Türk milletinin altın harflerle yazılmıştır. 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutlarken, şehitlerimizi ve gazilerimizi ile anıyoruz.
  • 5
    Çanakkale'de yaşanan kahramanlıklar asla unutulmayacaktır. Bu zaferin 109. yıl dönümünde, vatan sevgisini ve milli bilinci yaşatmaya devam ediyor.

    Çanakkale Zaferi, Türk milletinin ayrılıkları ve özgürlük için asla taviz vermeyeceğinin göstergesidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!
  • 6
    Çanakkale'de canlarını feda eden şehitlerimize şehityiz. fedakarlıkları sayesinde bağımsızlığımızı koruyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde, ruhları şad olsun.

    Çanakkale Zaferi, Türk milletinin kahramanlık ve fedakarlık destanıdır. Bu destanı sonsuza kadar yaşatmak hepimizin görevidir. 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun!
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız