Akaryakıt kaçakçıları 3 km boru döşedi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde akaryakıt kaçakçıları tarafından Türkiye-İran sınırına 3 kilometre uzunluğunda boru hattı döşendiği tespit edildi.

Haberler 11.12.2012 - 05:50

  • 1

    Akaryakıt kaçakçıları 3 km boru döşedi

    Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi ekipleri ve askeri unsurlarca, Şemdinli ilçesinin Çatalca köyü bölgesinde arazi arama tarama faaliyetinde bulunuldu.
  • 2

    Akaryakıt kaçakçıları 3 km boru döşedi

    Köyün üst tarafında yer alan Nikse Yaylası'nda yürütülen çalışmalarda, akaryakıt kaçakçıları tarafından İran'dan Türkiye'ye getirilen akaryakıtı depolamak için yapılan bir tesis tespit edildi.
  • 3

    Akaryakıt kaçakçıları 3 km boru döşedi

    Tesiste yapılan kontrollerde, İran topraklarından 3 kilometre uzunluğunda boru döşendiğini fark eden güvenlik güçleri, borulardan geçen yakıtın, her biri 5 bin litrelik 5 tanka doldurulduğunu ve tesisin arka bölümünde 10 metrekare genişliğinde odaların olduğunu belirledi.
  • 4

    Akaryakıt kaçakçıları 3 km boru döşedi

    Ele geçirilen akaryakıt ve suçta kullanılan materyallere el koyan güvenlik güçleri, kaçakçıların tespiti için geniş çaplı çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız