Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) ücretsiz mi? Ankara-Sivas YHT bilet fiyatları ne kadar?

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılmasıyla birlikte, bilet fiyat fiyatlarının ne kadar olduğu sorgulanmaya başladı. Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas arasında yapılacak olan tren seferlerinin ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) ücretsiz mi? Ankara-Sivas YHT bilet fiyatları ne kadar?

Haberler ntv.com.tr 27.04.2023 - 10:47

  • 1
    Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) ücretsiz mi sorusunun yanıtı, ilk seferin yapılmaya başlamasıyla birlikte, güzel bir deneyim yaşamak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) ücretsiz mi? Ankara-Sivas YHT bilet fiyatları ne kadar?
  • 2

    ANKARA-SİVAS YHT SEFERLERİ ÜCRETSİZ Mİ?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün seferlerine başlayan Ankara-Sivas yüksek hızlı treniyle ilgili Twitter hesabından müjdeyi duyurdu.

    Erdoğan, "Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas Hızlı Tren Hattımız mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun" dedi.

    Buna göre; Ankara-Sivas arasında yapılacak olan YHT seferleri mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacak.
  • 3

    ANKARA-SİVAS YHT BİLET FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

    Ankara Sivas hızlı trenin bilet fiyatları henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili açıklama gelir gelmez haberimizden öğrenebilirsiniz.
  • 4

    ANKARA-SİVAS HIZLI TREN DURAKLARI

    Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi ile Ankara-Sivas güzergâhında 250 km/s hızla elektrikli ve sinyalli olarak yüksek hızlı tren işletmeciliği yapılması planlanmıştır.

    Güzergâh boyunca Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli, Sivas’ta olmak üzere toplam 8 istasyon olacaktır.

    Ankara-Sivas arasındaki mesafe 603 km olup, projenin tamamlanması ile Ankara-Sivas arasındaki mesafe 405 km.ye düşecek, 12 saat olan seyahat süresi YHT ile 2 saat olacaktır.

    Ankara-Sivas YHT Projesinde 926 adet sanat yapısı, 49 adet tünel, 49 adet viyadük, 217 adet alt-üst geçit, 611 adet köprü ve menfez bulunmaktadır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız