Ayşenur’u öldüren eski sevgili için istenen ceza belli oldu

Eskişehir’de eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu’nu öldüren Hasan Fakıoğlu için istenen ceza belli oldu. Fakıoğlu hakkında tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme suçundan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Haberler DHA 15.02.2024 - 13:55

  • 1

    Eskişehir’de Ayşenur Çolakoğlu’nu tabancayla öldüren Hasan Fakıoğlu’nun ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi.

  • 2

    Erkek kuaförü Hasan Fakıoğlu, 2022 yılı 17 Aralık’ta 4 ay önce ayrıldığı Ayşenur Çolakoğlu ile Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi’ndeki evine geldi.

    Hasan Fakıoğlu, burada çıkan tartışmada, kadın kuaförü olan Çolakoğlu’nu tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek vurdu.

    Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ayşenur Çolakoğlu, kurtarılamadı.

  • 3

    Polis ekiplerince gözaltına alınan adliyeye sevki sırasında, “Beni aldattığını düşündüm, kazayla öldü.” diyen Fakıoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

    Evde bulunan arkadaşı Muhammet Ali F. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
  • 4

    KAZA OLDUĞUNU SAVUNDU

    Eskişehir 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın bugünkü duruşmasına Hasan Fakıoğlu Kütahya T Tipi Cezaevi’nden SEGBİS yöntemiyle bağlanırken, tutuksuz sanık Muhammet Ali F. ise katılmadı.

    Duruşmada ayrıca Ayşenur Çolakoğlu’nun babası Mesut Çolakoğlu yer aldı.

    Savcı, mütalaasında Hasan Fakıoğlu hakkında tasarlayarak kadına karşı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ile ruhsatsız tabanca taşımak ve kullanmak suçundan 3 yıla kadar hapis cezası talep etti.
  • 5

    Savcı, Muhammet Ali F. hakkında ise suça yardım etme iddiasıyla 20 yıla kadar hapis cezası talep edip, tutuklanmasını istedi.

    Mahkeme heyeti, bu talebi kabul etmedi.

    Duruşmada Hasan Fakıoğlu, kasten öldürme niyetiyle hareket etmediğini ve olayın kazayla meydana geldiğini savundu. Sanık savunmasının ardından mahkeme heyeti, mütalaaya karşı savunma talebi nedeniyle duruşmayı 29 Şubat’a erteledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız