Bağdat Caddesi’nde scooter denetimi: 951 lira ceza kesildi

İstanbul Bağdat Caddesi’nde elektrikli scooter sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimde, fosforlu yelek giymedikleri, kask takmadıkları ve scooterı kaldırımda kullandıkları belirlenenlere 951’er lira para cezası kesildi.

Haberler İHA 02.08.2023 - 16:42

  • 1

    İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Bağdat Caddesi’nde scooter sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

  • 2

    Uygulama noktasında elektrikli scooter sürücüleri tek tek durdurularak Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.

  • 3

    Denetimde fosforlu yelek bulundurmayana, kaldırımda scooter süren ve kask takmayan sürücülere 951'er TL para cezası kesildi.

    Scootera iki kişi bindikleri ve yaya yolunu kullandıkları için 951 lira para cezası kesilen bir vatandaş, “Bir yerde ceza yazmıyor. Gidiyorduk gördükleri anda ceza yazdılar. Anlamadım. Araç 15 km hızla gidiyorduk. 951 lira ceza yedik.” dedi.

  • 4

    Yaya yolunda ve önlem almadan scooter kullanan bir diğer vatandaş ise, “Bir adres arıyordum, itiraz etmiyorum biliyorum sıkıntı değil.” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız