Bilgisayar hırsızları kameralara yakalandı 

Büyükçekmece’de hırsızlar iş yeri kapısının kilidini kırarak içeri girdi. Şüphelilerden biri dışarıda gözcülük yaparken, 2 kişi ise dükkandaki elektronik cihazları çalarak kayıplara karıştı, Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler üzerine polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haberler DHA 27.12.2023 - 10:28

  • 1

    Olay cumartesi günü sabah saatlerinde, 19 Mayıs Mahallesi'ndeki bir iş yerinde meydana geldi.

  • 2
    İddiaya göre, şüpheliler otomobille Can Karabulut'un elektronik cihaz alım, satım ve tamir yaptığı iş yerine geldi. Şüphelilerden biri dükkan dışında çevreyi gözetlerken, yüzleri maskeli diğer 2 şüpheli ise dakikalarca kapının kilidini ellerindeki levyeyle kırmak için uğraştı.
  • 3
    Şüpheliler girdikleri iş yerinden 100 bin lira değerinde olduğu öne sürülen elektronik cihazları alarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri durumu iş yeri sahibi Karabulut'a telefonla bildirdi
  • 4

    Olay yerindeki incelemelerin ardından polis ekipleri, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • 5

    "15 PARÇA DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI GÖTÜRÜYORLAR"

    Uzun yıllardır Büyükçekmece’de esnaflık yaptığını söyleyen Karabulut, “Polis memurunun beni araması üzerine evden çıkarak dükkana geldim. Geldiğimizde talihsiz bir olayla karşılaştık.Kamera kayıtlarında göre 10-12 dakika kapıyı açmakla uğraşmışlar, İçeri girdikten sonra vitrinde bulunan satışa hazır olan dizüstü bilgisayarlarımızın hepsini almışlar" dedi.

  • 6

    Yaklaşık 15 parça dizüstü bilgisayarı götürüldüğünü söyleyen esnaf, takribi maliyetin 100 bin lira civarında olduğunu ve hırsızlığı yapan kişilerin en kısa sürede yakalanmasını istediğini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız