CHP'lilerden Şamil Tayyar'a protesto

"4+4+4" eğitim sistemi teklifinin ilk gün mesaisinde, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyarın sosyal paylaşım sitesi Twitterdan yazdığı mesajın gerilimi yaşandı.CHPli milletvekilleri Genel Kurula gelen Şamil Tayyarı protesto etti.

Haberler 28.03.2012 - 17:40

  • 1

    CHP'lilerden Şamil Tayyar'a protesto

    TBMM'de "4+4+4" teklifinin ilk gün mesaisinde, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yazdığı mesajın gerilimi yaşandı. CHP’li milletvekilleri Genel Kurul’a gelen Şamil Tayyar’ı protesto etti.
  • 2

    CHP'lilerden Şamil Tayyar'a protesto

    AK Parti'li Tayyar, Genel Kurul'da CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'la sohbet ederken CHP’li vekillerin tepkisiyle karşılaştı. Bir süre daha Deniz Baykal'la sohbeti sürdüren Tayyar, tepkilerin artması üzerine AK Parti sıralarına geri döndü.
  • 3

    CHP'lilerden Şamil Tayyar'a protesto

    Şamil Tayyar, Twitter'da "4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu, CHP'li vekiller tam kadro Meclis'te" diye yazmıştı.
  • 4

    CHP'lilerden Şamil Tayyar'a protesto

    CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Şamil Tayyar'ı ahlaksızlıkla suçlayarak özür dilemesini istemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız