Erdoğan içeriye de seslendi!

Başbakan Erdoğan, Avrupa Komisyonu Parlamenter Meclisinde yaptığı sert açıklamaların ardından Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Haberler 14.04.2011 - 01:26

  • 1

    Erdoğan içeriye de seslendi!

    Başbakan Erdoğan, Avrupa Komisyonu Parlamenter Meclisi’nde yaptığı sert açıklamaların ardından Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  • 2

    Erdoğan içeriye de seslendi!

    Konular, ‘başörtüsü yoksa oy da yok’ kampanyası, Genelkurmay'ın ‘Balyoz’ davası tepkisi, devletin Öcalan'la görüşmesi, BDP'nin ‘sivil Cuma’ eylemleri, Ergenekon savcısının değişmesiydi. Erdoğan, kızı ve gelinin ‘Genç Osman’ isimli oyunu terk etmelerine neden olduğu iddia edilen olayla ilgili de ilk kez konuştu.
  • 3

    TSK'nın 'Balyoz' açıklaması

    Erdoğan, Genelkurmay Başkanlığı’nın “Balyoz davasındaki tutuklulukları anlamakta güçlük çekiyoruz" yönündeki açıklamasını değerlendirdi: "Nihai karar verilmiş olsa ve o karardan sonra açıklama yapılsa bir şey diyemem. Ama şu anda yapılmasını doğru bulmam. Sürece tesir etme gayretidir. Toplum bunu böyle değerlendirir."
  • 4

    Zekeriya Öz

    Ergenekon savcılarından Öz’ün görevden alınmasından sonra soruşturmaların sekteye uğrayacağı eleştirileri: "Yürütme olarak bu mücadelemizdeki kararlılık baştan bu yana nasılsa bundan sonra da öyle devam edecektir. "
  • 5

    Sivil itaatsizlik

    Devletin atadığı imamların arkasında saf tutmama eylemi: “Gelişmeler tehlikeli boyutlara ulaştı. Kampanyaları dağ yapıyor, ada yapıyor, BDP peşine takılıyor. Bu bizim adeta çimentomuz olan dinimizi bölmeye parçalamaya yönelik bir adımdır. Bu ülkenin birliğine beraberliğine dinamit koymaktır."
  • 6

    Öcalan - devlet

    Öcalan'la devlet arasındaki görüşmeler: "Devlet istediği kişiyle istediği zaman istediği elemanlarıyla görüşür. Hükümet olarak biz devletin organlarını bu noktada kullanmayacağız da ne yapacağız. Bu ülkede Adalet Bakanlığı, MİT niçin var."
  • 7

    Başörtülü aday kampanyası

    "Başörtülü aday göstermeyene oy yok" kampanyası: "Hiçbir zaman başörtüsü konusu parlamentoya girmenin pazarlığı olmamalıdır.Bu kampanyayı sürdüren arkadaşları da ,yakışıksız bir kampanya içinde buldum."
  • 8

    CHP’nin adayları

    CHP'nin bazı Ergenekon sanıklarını aday göstermesi: "Dışarıdakiler yetmiyor mu sana da şimdi içeridekiler adına kampanya yapıyorsun."
  • 9

    ‘Genç Osman’ oyunu

    Kızı Sümeyye Erdoğan'ın oyunu terk etmesi: "Sahnedeki kişi, ahlaki olmayan hareketleri; bir de gelip göz göze olacak şekilde defalarca yapıyor. Terbiye dışı ifade kullanıyor. Bu ifadeyi kullanınca da kızım ve gelinim tiyatroyu terk ediyor."
  • 10

    Oyuncu hakkında

    "İdeolojinin deli gömleğini giyip, görüşlerini ortaya koyuyor... Sanat böyle sevdirilmez. Sahnelerimizi zenginleştirmemiz lazım. Biz vatandaşımıza hakaret ettirmeyiz."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız