Eski eşinin ateşe verip kilitlediği evde yaralanan kadın 36 gün sonra yaşamını yitirdi

Adana’da eski eşi tarafından ateşe verip kapıyı üzerine kilitlediği evde yaralanan Fadime Korkusuz, 36 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Olaydan sonra yakalanan Muhammed G.’nin de hastanedeki tedavisi sürüyor.

Haberler Anadolu Ajansı, DHA 08.12.2023 - 17:46 Son Güncelleme : 08.12.2023 - 18:08

  • 1

    Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, eski kocasının kapıyı kilitleyip ateşe verdiği evde yaralanan kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

  • 2

    Eski eşi M.G’nin, 3 Kasım’da Söğütlü Mahallesi’ndeki evinin kapısını kilitleyerek ateşe vermesi sonucu yaralanan Fadime Korkusuz, tedavi gördüğü Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 36 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

  • 3

    Korkusuz'un cenazesi, otopsi için Adana Adli Kurumuna kaldırıldı.

    Yangında dumandan etkilenen kadının oğlu Erol G. ile evi ateşe verdiği sırada kollarından yaralanan şüphelinin hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.İlk müdahalesi yapılan Korkusuz, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

  • 4

    NE OLMUŞTU?

    Merkez Seyhan ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde, 3 Kasım’da M.G, boşandığı eşi Fadime Korkusuz ile tartışmıştı.

    Eski eşi Korkusuz ile yaşadığı tartışma sonucu oğlu Erol G’yi markete gönderen M.G, daha sonra kapıyı kilitleyerek evi ateşe verip kaçmıştı.

    Kollarında yanık izleri bulunan ve hastaneye kaldırılan Muhammet G., ilk ifadesinde, evi eski eşinin yaktığını öne sürdü.

  • 5

    Yangın nedeniyle vücudunda yanıklar oluşan Fadime Korkusuz ile marketten döndükten sonra evdeki dumandan etkilenen oğlu Erol G, sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı.Hastanede 36 gündür tedavisi süren Korkusuz, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

  • 6

    Evi ateşe verdiği sırada kollarından yaralanan şüpheli M.G. ise merkez Sarıçam ilçesinde yakalanmış, daha sonra tedavi için hastaneye götürülmüştü.Öte yandan Muhammet G.’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız