Freni boşalan kamyon zor durdu

İzmir'de, freni boşalınca şantiye alanından anayola doğru sürücüsüz halde giden çöp kamyonu, ağaca ve elektrik direğine çarptıktan sonra, istinat duvarının üzerinde asılı şekilde durabildi.

Haberler 18.02.2014 - 04:57

  • 1

    Freni boşalan kamyon zor durdu

    İzmir Buca'da, Kuruçeşme Mahallesi'ndeki şantiye alanında park halindeki Buca Belediyesine ait çöp kamyonu, freni boşalınca, Çevre yolu Buca girişinde yer alan Doğuş Caddesi'ne doğru gitmeye başladı.
  • 2

    Freni boşalan kamyon zor durdu

    Sürücüsü bulunmayan kamyon, bir çam ağacına çarptıktan sonra istinat duvarındaki tel örgüleri aşıp, cadde üzerindeki elektrik direğine çarptı.
  • 3

    Freni boşalan kamyon zor durdu

    Ön tekerleklerinin havada kalmasıyla istinat duvarı üzerinde asılı şekilde durabilen kamyonun çarptığı elektrik direği, dört şeritli yolu kapattı.
  • 4

    Freni boşalan kamyon zor durdu

    Olay yerine gelen yetkililerin direği yol kenarına çekmesinin ardından trafik, kamyon ve devrilen ağacın bir şeridi kapatması nedeniyle 3 şeritten kontrollü verilebildi.
  • 5

    Freni boşalan kamyon zor durdu

    Görgü tanıklarından Yakup Gökçen Göktaş, iş yerinde otururken park halindeki kamyonun freninin boşaldığını gördüğünü belirterek, "Kamyon hızla gelip, ağaca ve elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi. Şansımız, kimsenin yaralanmaması. Yol üstündeki trafik lambalarının kırmızı yanması, kazanın daha da büyümesini engelledi" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız