Gül'e 'Vakacobocobo' hareketi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fiji Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Robin Nair'i kabul etti. Büyükelçi Nair'in Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubunu sunduğu kabul, ilginç bir saygı gösterisine sahne oldu. Büyükelçilik Başkatipi Emosi Rakai, Cumhurbaşkanı Gül ile tokalaştıktan sonra diz çökerek, iki defa el çırptı. Rakai'nin bu hareketinin, devlet başkanlarına karşı bir saygı gösterisi olduğu ve bu harekete "vakacobocobo" adının verildiği öğrenildi.

Haberler 14.11.2013 - 12:14

  • 1

    Gül'e 'Vakacobocobo' hareketi

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fiji Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Robin Nair'i kabul etti.
  • 2

    Gül'e 'Vakacobocobo' hareketi

    Büyükelçi Nair'in Cumhurbaşkanı Gül'e güven mektubunu sunduğu kabul, ilginç bir saygı gösterisine sahne oldu.
  • 3

    Gül'e 'Vakacobocobo' hareketi

    Büyükelçilik Başkatipi Emosi Rakai, Cumhurbaşkanı Gül ile tokalaştıktan sonra diz çökerek, iki defa el çırptı. Rakai'nin bu hareketinin, devlet başkanlarına karşı bir saygı gösterisi olduğu ve bu harekete "vakacobocobo" adının verildiği öğrenildi.
  • 4

    Gül'e 'Vakacobocobo' hareketi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız