Günün öne çıkan 10 haberi (1 Temmuz 2018)

1 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 01.07.2018 - 17:28

  • 1

    1. HOCALARIN HOCASINA VEDA

    94 yaşında hayatnı kaybeden İslam Bilim Tarihi Araştırmacısı Prof. Dr. Fuat Sezgin, Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2019 yılını inşallah, Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi yılı olarak ilan edeceğiz" dedi.

  • 2

    2. "CİNSEL SALDIRIDA KİMYASAL HADIMI YENİ DÖNEMDE DEVREYE SOKACAĞIZ"

    Başbakan Yardımcısı Bozdağ, minik Eylül'ün öldürülmesine ilişkin, "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız." dedi.

  • 3

    3. GOLAN TEPELERİ'NE TANK SEVKİYATI

    Suriyeli mültecileri ülkeye almayacağını belirten İsrail, Dera'daki operasyonlardan kaçanların toplandığı Golan Tepeleri sınırına askeri birlik takviye etti.

  • 4

    4. İRAN'DAN ABD AMBARGOSUNA KARŞI HAMLE

    ABD'nin petrol ithalatının durdurulması çağrısı yaptığı İran, karşı hamle olarak özel sektörün petrol ihraç etmesine izin verecek.

  • 5

    5. 15 DAKİKA KURALI YİNE CAN YAKTI

    Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ikinci gününde adaylaryeterlilik testi ve yabancı dil testine girdi. 15 dakika kuralı yine can yaktı ve geç gelen adaylar sınava alınmadı.

  • 6

    6. "KILIÇDAROĞLU'NA VEFASIZLIK YAPMAM"

    CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Muharrem İnce, CHP'de kurultay taleplerinideğerlendirdi. Hürriyet gazetesine konuşan İnce, böyle bir talebi olmadığını vurguladı. Ancak, "Kemal Kılıçdaroğlu ayrılacağım" derse, ben hazırım" ifadelerini kullandı.

  • 7

    7. FİLE'NİN SULTANLARI 2. OLDU

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Kupası finalinde Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2 yenilerek gümüş madalya aldı.

  • 8

    8. 21 SAFKAN İNGİLİZ TAYI ATA İÇİN KOŞTU (92. GAZİ KOŞUSU)

    92. Gazi Koşusu'nu Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı Hep Beraber isimli safkan kazandı. Ahmet Çelik, üst üste 4. kez Gazi Koşusunu kazandı.

  • 9

    9. SURVIVOR 2018 ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

    Survivor 2018'de merakla beklenen şampiyon kim oldu? sorusu yanıt buldu. 30 Haziran'da yapılan Kıbrıs finalinde canlı SMS'e çıkan Adem ile Nagihan'dan en çok oyu alan Adem Survivor'da zafere ulaştı. İşte Survivor'ı kim kazandı, Survivor'ın Kıbrıs finalinde yaşananlar ve diğer detaylar...

  • 10

    10. FOTOĞRAFLARLA PRENSES DIANA (57. DOĞUM GÜNÜ)

    Prenses Diana yaşasaydı bugün 57 yaşında olacaktı. 36 yaşında hayatını kaybeden Diana, sevenleri tarafından çeşitli etkinliklerle anılıyor. İşte İngiliz Daily Mail gazetesinin geçtiğimiz yıl yayınladığı Diana'nın daha önce hiçbir yerde görülmemiş fotoğrafları...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız