Günün öne çıkan 10 haberi (18 Temmuz 2018)

18 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 18.07.2018 - 17:17 Son Güncelleme : 18.07.2018 - 17:26

  • 1

    1. KKTC AÇIKLARINDA MÜLTECİ GEMİSİ BATTI

    KKTC açıklarında Suriyeli mültecileri taşıyan bir gemi battı. Kurtarma çalışmalarında 101 kişi kurtarıldı, 16 kişinin ise cesedine ulaşıldı.

  • 2

    2. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU VE 72 CHP'Lİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve 72 CHP'li milletvekili hakkında sosyal medyadan yaptıkları ''karikatür paylaşımı" nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

  • 3

    3. AK PARTİ'DEN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

    AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, bedelli askerlikle ilgili teklifte, 28 günlük temel askerlik eğitiminin öngörüldüğünü, bu konuda şu an herhangi farklı bir düzenleme olmayacağını söyledi. Muş ayrıca, bedelli askerlikten yararlanmak isteyen kamu ve özel sektör çalışanlarının ücretsiz izinli sayılacağını, yani bu süre içinde iş akitlerinin feshedilmeyeceğini vurguladı.

  • 4

    4. ÇALIŞANLAR İÇİN BEDELLİ ASKERLİK NASIL OLACAK?

    Askerlik sırasında şirketler maaş ödeyecek mi? Çalışanlar iş yerlerinden nasıl izin alacak? İşten çıkmak gerekiyor mu? Prof. Cem Kılıç, bedelli askerlik sorularını NTV'de yanıtladı

  • 5

    5. TORBA YASADAKİ MADDELER

    TBMM Başkanlığı'na sunulan torba yasa teklifindeki maddeler netleşti. Torba yasaya göre, şans oyunlarına ödenecek ikramiye tutarı arttı. Üniversitelerin 2. 3. ve 4. sınıflarından harp okullarına öğrenci alımı 2020 yılına kadar uzatıldı. Sağlık çalışanlarına bir yıla 60 gün yıpranma hakkı getirildi. İŞTE TORBA YASADAKİ MADDELER

  • 6

    6. ADNAN OKTAR ADLİYEDE

    Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor. Adnan Oktar, sivil araçla, diğer şüpheliler de Çevik Kuvvet aracıyla Çağlayan'daki İstanbul'daki Adalet Sarayı'na getirildi.

  • 7

    7. AB'DEN GOOGLE'A REKOR CEZA

    AB, Android işletim sisteminde piyasa hakimiyetini kötüye kullandığı gerekçesiyle Google'a 4,34 milyar euro para cezası verdi. Google cezaya itiraz edeceğini söyledi.

  • 8

    8. MAĞARADA MAHSUR KALAN ÇOCUKLAR TABURCU EDİLDİ

    Tayland'da 17 gün boyunca mağarada mahsur kaldıktan sonra kurturılan 12 çocuk ve antrenörleri hastaneden taburcu oldu. Hastaneden taburcu olan çocuklar basın toplantısı düzenledi.

  • 9

    9. CENGİZ ÜNDER'İN TERCÜMAN SORUNU

    Milli futbolcu Cengiz Ünder, Roma televizyonuna açıklamalar yaparken mini bir tercüman sorunu yaşandı. Tercüman, spikerin İtalyanca sorularını Cengiz'e yine İtalyanca aktarmaya çalışınca ortaya eğlenceli anlar çıktı.

  • 10

    10. ANGELINA JOLIE İLE ROBERT DOWNEY JR AŞK MI YAŞIYOR?

    Brad Pitt'ten boşandıktan sonra özel hayatı merak edilen Angelina Jolie hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı. ABD'deki bazı magazin sitelerinde ileri sürülenlere göre Jolie, gönlünü yine evli bir erkeğe kaptırdı. Üstelik o da Angelina Jolie kadar ünlü bir oyuncu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız