Günün öne çıkan 10 haberi (20 Kasım 2018)

20 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 20.11.2018 - 17:22

  • 1

    1. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 'SEÇİM İTTİFAKI' AÇIKLAMASI

    Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisindeki aday belirleme sürecine değindi. "Yolunu şaşıranı ya ıslah ya tasfiye edeceğiz" diyen Erdoğan, "Aday olmadım diye sırtını dönen AK Partili değildir" ifadelerini kullandı. Erdoğan yarın Bahçeli'yle yapacağı görüşmeye ilişkin, "Seçim ittifakını masaya yatıracağız" dedi. Cumhurbaşkanı, AİHM'in Demirtaş kararına ilişkin, "Bizi bağlamaz" şeklinde konuştu.

  • 2

    2. AİHM'DEN SELAHATTİN DEMİRTAŞ KARARI

    Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması yönünde karar verdi.

  • 3

    3. ÖZTÜRK YILMAZ CHP'DEN İHRAÇ EDİLDİ

    CHP Disiplin Kurulu, Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın partiden ihracına karar verdi. Öztürk Yılmaz, Türkçe ezan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan açıklamaları nedeniyle iki kez ''kesin ihraç'' talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

  • 4

    4. BAKAN ALBAYRAK: EKİMDE CARİ DENGE TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRABİLİR

    Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, ekim ayında cari fazlada rekor beklendiğini söyledi. Albayrak ayrıca, "Kredi faizleri yüzde 30'un altına, yüzde 25'lere, yüzde 25'lerin altına inmeye başladı. Aralık ayında daha da düşecek" açıklamasında bulundu.

  • 5

    5. ALPEREN'İN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN DAVADA TAHLİYE

    İzmir Çiğli'de servis aracında unutulması sonucu ölen 3 yaşındaki Alperen Sakin'in davasında kreş sahibi tahliye oldu.

  • 6

    6. ABD'Lİ YETKİLİDEN 'KAŞIKÇI CİNAYETİ' AÇIKLAMASI

    CIA'in Suudi gazeteci Kaşıkçı cinayetiyle ilgili raporunu gören ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, cinayette Suudi liderliğinin dahli olduğuna dair çok güçlü fikir birliğinin bulunduğunu, bunu kimsenin tartışmadığını söyledi. Yetkili, Kaşıkçı'nın ölüm emrini Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın verdiğinin "gün gibi aşikar" olduğu değerlendirmesini yaptı.

  • 7

    7. BEDELLİ ASKERLİK YAPACAK FUTBOLCULARIN GÖREV YERLERİ BELLİ OLDU

    Bedelli askerlik celplerinin açıklanmasının ardından askerlik hizmetini gerçekleştirecek futbolcuların görev yeri ve tarihleri belli oldu. 21 gün bedelli askerlik yapacak olan futbolcular askerlik görevini Burdur'da gerçekleştirecek. Futbolcular Mayıs ayında sona erecek Süper Lig sezonunun ardından Haziran ayında askerlik yapacaklar.

    İşte bedelli askerlik yapacak futbolcular

  • 8

    8. ALTI HAFTADA 728 MİLYON DOLAR KAYBETTİLER

    Teknoloji dünyasının oyun kurucuları Facebook, Apple, Amazon, Netflix ve Google 6 haftada rekor seviyede değer kaybetti. Söz konusu firmaların altı haftadaki toplam değer kaybı 728 milyon doları (3.9 milyar TL) buldu. 

  • 9

    9. 46. ULUSLARARASI EMMY ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    Bu yıl 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri, dün New York'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan La Casa De Papel en iyi dizi seçildi.

  • 10

    10. PARIS HILTON NİŞANLISINDAN AYRILDI

    Paris Hilton, 10 ay önce nişanlandığı oyuncu Chris Zylka’dan ayrıldı. Hilton, parmağındaki devasa nişan yüzüğüyle gündeme gelmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız