Günün öne çıkan 10 haberi (28 Haziran 2018)

28 Haziran 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar ve euroda son durum ne? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 28.06.2018 - 17:02 Son Güncelleme : 28.06.2018 - 17:03

  • 1

    1. YENİ KABİNE İÇİN TARİH VERDİ

    Seçimin sonuçlanmasının ardından gözler yeni kabineye çevrildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni kabinenin 8 Temmuz'dan sonra açıklanacağını söyledi.

  • 2

    2. SURVIVOR ÇALIŞANI ALPER BAYCIN DOMİNİK'TE ÖLDÜRÜLDÜ

    Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın (24) sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Baycın'ın ölümü Survivor ekibinde büyük üzüntü yaratırken, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı üzüntüyü dile getirip ailesine başsağlığı diledi. Kıbrıs'tan yapılması planlanan canlı yayını da iptal ederek, "Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz" dedi.

  • 3

    3. MUHARREM İNCE: YOLCULUĞUMUZ DEVAM EDECEK

    Muharrem İnce Twitter hesabından kendisini destekleyenlere teşekkür etti ve "Türkiye hepimizin Türkiye'si olana dek yolculuğumuz devam edecek" dedi.

  • 4

    4. BAKAN YILMAZ'DAN 'LGS' AÇIKLAMASI

    Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz NTV'de Funda Görey'in sorularını yanıtladı. Yılmaz, "30 Temmuz'da LGS yerleştirmelerine ilişkin tüm sonuçları ilan edeceğiz" dedi.

  • 5

    5. SAĞANAK YAĞIŞ NE KADAR SÜRECEK?

    Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok şehrini etkisi altına alan sağanak yağmurun devam edeceği bildirildi. NTV Meteoroloji Editörü Gökhan Abur yurt genelinde hava durumunu değerlendirdi.
    ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

  • 6

    6. DOLAR VE EURODA SON DURUM

    Bankalararası piyasada dolar 4,60'ın altında hareket ediyor. Dolar ABD'den gelen büyüme verisi sonrasında 4,58'in altını gördü. Euro/TL de 5,30'un üzerinde seyrediyor.

  • 7

    7. FENERBAHÇE SAHAYA İNDİ

    Fenerbahçe yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. Başkan Ali Koç ve teknik direktör Philip Cocu, oyuncularla tanıştı, onlara konuşma yaptı.

  • 8

    8. THE SIMPSONS'DA DÜNYA KUPASI TAHMİNİ

    Daha önce birçok tahminde bulunup tutturan The Simpson adlı çizgi dizi, bu kez de bu yılki Dünya Kupası'nın finalinde hangi iki takımın karşı karşıya geleceğini tahmin etti. 1997 yılında yayınlanan bölüme göre, FIFA Dünya Kupası'nın finaline çıkan iki ülke Meksika ve Portekiz olacak.

  • 9

    9. 'DÖRDÜNCÜ ÇOCUĞA HAMİLE' İDDİASI

    İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Kate Middleton’ın dördüncü çocuklarını beklediği iddia edildi. İki aylık hamile olduğu öne sürülen 36 yaşındaki Middleton, geçtiğimiz 23 Nisan’da Prens Louis’yi dünyaya getirmişti.

  • 10

    10. ÜNLÜ FİLMLERLE İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLER

    Kamera arkası, prodüksiyon aşaması, filmle ilgili oyuncular ve film ekibinin hayatında olanlar ve daha fazlası. İşte Titanik, Baba, Yüzüklerin Efendisi gibi çok ünlü filmlerin perde arkasından eğlenceli ve bir o kadar da şaşırtıcı bilgiler..

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız