Husumetlisiyle sözleştiği adrese giderken pusuya düşürüldü

Gaziantep’te motosikleti ile seyir halindeki bir kişi, husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda ağır yaralanan Serdar Kılıç isimli kişi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberler İHA 28.10.2023 - 12:55

  • 1
    Gaziantep'te motosikletiyle seyir halindeki Serdar Kılınç, husumetlisi tarafından pusuya düşürüldü.
  • 2
    Olay dün akşam saatlerine doğru Şahinbey ilçesi Kurbanbaba Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar Kılınç isimli kişi, alacak verecek meselesi yüzünden telefonla tartıştığı ismi öğrenilemeyen husumetlisi ile buluşmak için sözleşti.
  • 3
    Motosikletiyle buluşma noktasına doğru seyir halinde olan Kılınç, yol güzergahında pusu kuran husumetlisinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı.
  • 4

    Saldırı sonrası vücuduna çok sayıda saçma isabet eden evli ve bir çocuk babası Kılınç, ağır yaralandı. Kılınç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Kanlı pusu sonucu yaşamını yitiren Serdar Kılınç’ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazenin tamamlanacak işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

  • 5

    KATİL ZANLISI ARANIYOR

    Öte yandan Kılınç’a kanlı pusuyu kuran ve ismi öğrenilemeyen katil zanlısı ise kaçarak izini kaybettirdi.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız