İŞKUR KGM işçi alımı başvuru ekranı açıldı: 2023 Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 

Karayolları Genel Müdürlüğü sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR ile Karayolları Genel Müdürlüğü'nün merkez ve taşra teşkilatı işyerlerinde çalıştırılmak üzere totalde 3 bin işçi alımı yapılacak. İlanın paylaşılması ardından İŞKUR KGM işçi alımı başvuru ekranı açıldı. Peki,  Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? 

Haberler 02.05.2023 - 11:42

  • 1

    Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 3 bin personel alımı için başvuru süreci başladı. Başvurularını henüz tamamlamayan adaylar, ayrıntıları araştırıyor. 

  • 2

    BAŞVURU TARİHLERİ

    KGM işçi alımı için başvurular 27 Nisan itibariyle başladı. Başvuru için adaylara 5 gün süre verildi. İşçi alımı başvuru süreci 2 Mayıs'ta sona erecek.
  • 3
    KGM işçi alımı ilanında yer alan şartlara uyan adaylar, esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır.K
  • 4
    İşe alınacak işçilerde aranılan diğer şartlar ve İşçi alımı yapılacak iller
    https://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Root/Duyurular.aspx internet adresinde ilan edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız