İstanbul Havalimanı'nda bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar İstanbul Havalimanı'nda yoğunluğa neden oluyor.

Haberler Anadolu Ajansı 08.08.2019 - 17:11 Son Güncelleme : 08.08.2019 - 17:25

  • 1
    Kurban Bayramı tatilini yurtiçi ve dışında geçirmek isteyenler nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk meydana geldi. Sabah saatlerinden itibaren havalimanına gelmeye başlayan yerli ve yabancı yolcular, güvenlik aramalarının ardından terminale giriş yaptı.Görevliler tarafından ilgili terminallere yönlendirilen yolcular, kontuvarlarda bilet işlemlerini gerçekleştirdi.
  • 2
    Yurtdışına seyahat edecek yolcular ise Dış Hatlar Terminalindeki noktalarda pasaport işlemlerini yaparak, uçaklarına yönlendirildi.Öğleden sonra havalimanındaki arama noktaları, kontuvarlar ile pasaport noktaları önünde yoğunluk oluştu.
  • 3
    Öte yandan Türk Hava Yolları (THY), bayram tatili nedeniyle oluşabilecek yoğunluğa, 9 günlük süreçte İstanbul Havalimanı'ndan düzenleyeceği ek seferlerle çözüm bulmayı planlıyor.

  • 4
    THY, bu kapsamda , 9-18 Ağustos'ta yurt içinde 59 ek sefer yapacak.Bayram tatilini de içine alan bu dönemde ortalama doluluk oranlarının yüzde 90'ın üzerine çıkması, tatil yörelerinde ise bu oranların yüzde 100'leri bulması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız